Η LG ενσωματώνει το σύστημα In-Vehicle Infotainment στο Renault Megane E-Tech Electric

Το νέο σύστημα IVI της LG βασίζεται στα Google Android Automotive και το Android 10

  • -
  • -

Το σύστημα νέας γενιάς In-Vehicle Infotainment (IVI) της LG θα είναι διαθέσιμο στο νέο Renault Megane E-Tech, το 2022. Το νέο όχημα εξοπλισμένο με το προηγμένο σύστημα «αποκαλύφθηκε» στο φετινό IAA MOBILITY, το μεγαλύτερο συνέδριο για mobility στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μόναχο της Γερμανίας.

Το software που τροφοδοτεί το σύστημα IVI αναπτύχθηκε από την LG σε συνεργασία με τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία και βασίζεται στο Google Android Automotive. Είναι το πρώτο λογισμικό που αναπτύχθηκε από την LG χρησιμοποιώντας το Scaled Agile Framework (SAFe), ένα σύνολο αρχών και διαδικασιών, που βοηθούν τους μεγάλους οργανισμούς να υιοθετούν ευέλικτες μεθόδους για την ανάπτυξη και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ταχύτερα. Το συγκεκριμένο software λειτουργεί ανεξάρτητα από το hardware του οχήματος, με στόχο να παρέχει μια ποικιλία λειτουργιών που διευκολύνουν τον χρήστη, όπως τη δυνατότητα ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος και τον απομακρυσμένο έλεγχο της κατάστασης φόρτισης του οχήματος.

Επιπλέον, το σύστημα IVI της LG είναι το πρώτο σύστημα που βασίζεται στο Android 10 και που έλαβε την πιστοποίηση Google Automotive Services (GAS). Η πλατφόρμα προσφέρει έξυπνες υπηρεσίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και εύκολη πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές της Google, όπως το Google Assistant, το Google Maps και το Google Play μέσω της Κεντρικής Οθόνης Πληροφοριών (CID).

interior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...