Nissan Silvia κατασχέθηκε επειδή πήγαινε με τις… «πόρτες» [Video]

Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία και το Silvia ήταν αρκετά βελτιωμένο!

  • -
  • -

Ο ιδιοκτήτης ενός NissanSilvia στην περιοχή Καλούντρα της Αυστραλίας βιντεοσκοπήθηκε να πλαγιολισθαίνει σε έναν δημόσιο δρόμο με χαμηλή κίνηση.

Ύστερα την δημοσίευση του βίντεο οι τοπικές αρχές αναζήτησαν και τελικά, ανακάλυψαν το όχημα σε γειτονική διεύθυνση εκείνης της οδού. Η αστυνομία της περιοχής «χρέωσε» τον 39 ετών ιδιοκτήτη ότι άφησε «λαστιχιές» στον δρόμο και του επιβλήθηκε ποινική κύρωση. Το σημαντικότερο για εκείνον όμως, ίσως να ήταν ότι τελικά το αυτοκίνητο κατασχέθηκε!

Πληροφοριακά, ο «πρωταγωνιστής» του βίντεο είναι ένα Nissan Silvia S15 που έχει δεχθεί σοβαρές μηχανικές βελτιώσεις και τροποποιήσεις. Κυκλοφόρησε μεταξύ του 1999 και του 2002 και σε εργοστασιακή μορφή απέδιδε 250 hp, με 274Nm ροπής. Το βάρος του περιορίζεται στα 1.260 κιλά, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ένα κουπέ της μεσαίας κατηγορίας.

Αναμφίβολα, η πρωτοβουλία του 39-χρονου να πλαγιολισθήσει σε δημόσιο δρόμο είναι κατακριτέα για την δημόσια ασφάλεια, αλλά μήπως του κυρώθηκαν αυστηρότερες ποινές από αυτές που του αναλογούσαν; Εσείς τι πιστεύετε; 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...