Αποκάλυψη εντός συνόρων για τις νέες Mercedes Benz EQS και EQB

Τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-Benz έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους στην ελληνική αγορά.

  • -
  • -

Ακολουθώντας το στρατηγικό πλάνο που θέλει την Mercedes-Benz μέχρι το 2030 να έχει εξηλεκτρισεί τα μισά μοντέλα της, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει προσθέσει δύο ακόμα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στη γκάμα της, τα οποία πριν από μερικές εβδομάδες παρουσιάστηκαν και επίσημα στην έκθεση του Μονάχου. Οι νέες Mercedes-Benz EQS και EQB κάνουν πρεμιέρα και στην ελληνική αγορά, με την επίσημη αντιπροσωπεία να τις αποκαλύπτει σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στην Αθήνα. Αφού πρώτα αναλύθηκε το πλάνο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ακολούθησε λεπτομερή αναφορά στα δύο μοντέλα, τα οποία είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

 
MAΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ MERCEDES-BENZ EQS ΕΔΩ



EQS είναι ένα πολυτελές σεντάν, το οποίο βασίζεται στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα της Mercedes-Benz και προσφέρει αυτονομία της τάξεως των 770 km. Σήμερα, θεωρείται ως η S-Class των ηλεκτρικών. Η κορυφαία τεχνολογία είναι ένα από τα κυριότερα στοιχεία που τη διακρίνουν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την υψηλής ευκρίνειας κυρτή οθόνη με διαγώνιο 77 ιντσών να κλέβει τις εντυπώσεις. Η EQS προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις EQS 450 και EQS 580 4MATIC, με τιμή 141.750 και 163.250 ευρώ, αντίστοιχα.

 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ MERCEDES-BENZ EQB



Στον αντίποδα, η EQB αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της GLB. Είναι το δεύτερο SUV που προσθέτει η Mercedes-Benz στη γκάμα της και θα διατίθεται σε 5θέσια ή 7θέσια διάταξη. Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, οι οποίες μάλιστα προσφέρουν την ίδια αυτονομία, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψουν 420 km με μία φόρτιση. Όσον αφορά το κόστος κτήσης της EQB, οι τιμές αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...