Η συνεργασία της Yokohama με την Zenrin επιφυλάσσει πρωτότυπες δημιουργίες!

Εκτός από τον αισθητήρα πίεσης στα ελαστικά θα τοποθετηθεί και GPS που θα παρέχει πληροφορίες για την κατάστασή τους.

  • -
  • -

Ο νέος αισθητήρας βρίσκεται μέσα στο ελαστικό και συγχρόνως με το νέας γενιάς σύστημα «Tire air Pressure Remote access System = TPRS», παρακολουθεί συνεχώς την πίεση των ελαστικών και προβάλει με ακρίβεια την κατάστασή τους.

Η τρέχουσα πρακτική δοκιμή του συστήματος στοχεύει στον προσδιορισμό των πλεονεκτημάτων του για το προσωπικό συντήρησης οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων που σχετίζονται με την συντήρηση και την αλλαγή ελαστικών.  Η δοκιμή θα εξετάσει επίσης τα οφέλη του συστήματος για τους ιδιοκτήτες οχημάτων, όπως την συμβολή του στην ασφαλή λειτουργία του οχήματος και στην βελτίωση της οικονομίας στην κατανάλωση  καυσίμου.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας το TPRS, η Yokohama στοχεύει στη δημιουργία ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου που συμβάλλει στην ασφάλεια των οδηγών και ενισχύει την λειτουργικότητα του οχήματος, με οικονομικά οφέλη. Για παράδειγμα το TPRS επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών, της θερμοκρασίας και της θέσης του οχήματος σε πραγματικό χρόνο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...