Γιατί η Yokohama έφτιαξε μια τεράστια μονάδα ψύξης

Θα βρίσκεται στην εσωτερική εγκατάσταση δοκιμών του κέντρου του Χοκάιντο

  • -
  • -

Με μήκος περίπου 100 μέτρα, η νέα μονάδα ψύξης της Yokohama είναι μια από τις μεγαλύτερες του είδους της στην Ιαπωνία. Επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας της επιφάνειας πάγου μεταξύ –10 °C και 0 °C, σε θερμοκρασία δωματίου 5 °C. Η πρόσφατα ενισχυμένη εγκατάσταση υποστηρίζει τις δοκιμές ελαστικών χιονιού, σε αξιόπιστες ακριβείς θερμοκρασίες. Επιπλέον, η νέα εγκατάσταση προσφέρει στην Yokohama μια νέα ικανότητα δοκιμών σε πάγο, στις αρχές του χειμώνα. Αυτό επιμηκύνει την εποχική περίοδο κατά την οποία η ιαπωνική βιομηχανία ελαστικών μπορεί να πραγματοποιήσει δοκιμές πέδησης σε πάγο, διευρύνοντας παράλληλα και τον χρόνο Έρευνας και Ανάπτυξης. Κατά συνέπεια, η Yokohama μπορεί να φέρει εις πέρας ένα πολύ διευρυμένο πεδίο δοκιμών στην επιφάνεια πάγου για ελαστικά χιονιού χωρίς καρφιά, για ελαστικά με καρφιά, καθώς και για ελαστικά all-season.

yokohama

Το Κέντρο Δοκιμών Ελαστικών του Χοκάιντο άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2015 για να επεκτείνει την ικανότητα δοκιμών ελαστικών της Yokohama, σύμφωνα με την στρατηγική της για παγκόσμια επέκταση των δραστηριοτήτων της και για να εισαγάγει πιο εξελιγμένες μεθόδους αξιολόγησης. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, η Yokohama δοκιμάζει χειμερινά ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, όπως και για φορτηγά και λεωφορεία. Δοκιμάζει επίσης καλοκαιρινά ελαστικά, από την εαρινή έως και την φθινοπωρινή περίοδο. Η Yokohama εγκαινίασε την εσωτερική εγκατάσταση για δοκιμές στην επιφάνεια του πάγου τον Ιανουάριο του 2018.

Εκτός από το Κέντρο δοκιμών ελαστικών του Χοκάιντο, η Yokohama διαθέτει και ένα Κέντρο δοκιμών ελαστικών στην Σουηδία, για χειμερινά ελαστικά. Το κέντρο δοκιμών του Χοκάιντο χειρίζεται τις δοκιμές για μια παγκόσμια γκάμα χειμερινών ελαστικών, ενώ το σουηδικό κέντρο διεξάγει πρόσθετες δοκιμές για να επιβεβαιώσει την καταλληλόλητα και την απόδοση των προς πώληση ελαστικών στην ηπειρωτική Ευρώπη, τη Ρωσία και τη Βόρεια Ευρώπη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...