Η μισή ομάδα που έφτιαξε το νέο Opel Astra αποτελείται από γυναίκες

Η έκτη γενιά του γερμανικού hatchback εξελίχθηκε με βάση την πολυσυλλεκτικότητα, την αλληλεπίδραση και το ταλέντο των σχεδιαστών και των μηχανικών.

  • -
  • -

Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021, η Opel παρουσίασε το καινούριο Astra, ένα ξεχωριστό αισθητικά αυτοκίνητο που για πρώτη φορά στην ιστορία, προσφέρεται και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Η ανάπτυξή του ξεκίνησε το 2018 και ολοκληρώθηκε τρία χρόνια αργότερα.

new <a href=opel astra front" width="100%" height="">

Τη δημιουργία του αυτοκινήτου ανέλαβε μια 25μελή ομάδα, με τα μισά μέλη να είναι γυναίκες. Τον έλεγχο κριτηρίων ποιότητας των στρατηγικών προμηθευτών για το Astra, είχε η Zuzana Majorova. Υπεύθυνη εξέλιξης του ψηφιακού Opel Pure Panel ήταν η Haiyan Yu. Τον κύριο λόγο στη σχεδίαση χρωμάτων και υλικών εσωτερικού είχε η Ilka Höbermann. Τέλος, η Mariella Vogler, ως αρχιμηχανικός, ήταν υπεύθυνη της συνολικής εξέλιξης και έδωσε μεγάλη έμφαση στην άμεσα «αντιληπτή ποιότητα».

new opel astra size

Αυτό το μοντέλο δημιουργήθηκε με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα υπόλοιπα Opel. H προσέγγιση είναι πιο συναισθηματική, χωρίς εγωιστική νοοτροπία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Mariella Vogler.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σχεδιαστική λιτότητα, την ένταση των γραμμών του αμαξώματος, την απλότητα και την ασφάλεια. Ο χαρακτήρας του είναι ξεχωριστός, ενσωματώνοντας όλες τις αξίες της μάρκας σε ένα τολμηρό, προσιτό και συναρπαστικό πακέτο.

opel astra interior

Τη διαφορά κάνει φυσικά του εσωτερικό. Παίρνοντας θέση πίσω από το τιμόνι, νιώθεις ευπρόσδεκτος. Αυτό το συναίσθημα ευεξίας επιτυγχάνεται μέσα από την απέριττη φιλοσοφία του εσωτερικού – η ομάδα εξέλιξης το αποκαλεί «Οπτική Αποτοξίνωση». Με το πλήρως ψηφιακό Pure Panel, τα αναλογικά όργανα αποτελούν παρελθόν. Αντί αυτών, η νέα διεπαφή ανθρώπου-μηχανής προσφέρει μία διαισθητική εμπειρία στον χρήστη, χάρη στη σαφή διάταξη.

Μουσικοί ήχοι δημιουργούν ένα εντελώς νέο και ευχάριστο ακουστικό περιβάλλον – όπως ο ρυθμικός ήχος των φλας και η ηχητική προειδοποίηση πρόσδεσης των ζωνών ασφαλείας. Η ποιότητα είναι εμφανής από την πρώτη ματιά, όπως και οι καινοτομίες που ενσωματώνει.

opel astra kinisi


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη για το νέο Opel Astra




 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...