SUV με κορυφαίο χώρο αποσκευών 558 lt, κατανάλωση 1,38 lt/100km και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας – Ποιο είναι;

Και με ισχυρό κινητήριο σύνολο 265 ίππων.

  • -
  • -

Ο εξηλεκτρισμός όλοι ξέρουμε πλέον πως αποτελεί αλλαγή σελίδας στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας και όχι αδίκως. Ξαφνικά έχουμε μοντέλα σαν αυτό που επιλέξαμε σήμερα για να σας παιδέψουμε, τα οποία προσφέρουν αξιοσημείωτες επιδόσεις χάρη σε ισχυρά κινητήρια σύνολα, χώρους για όλη την οικογένεια και την παρέα, ενώ παράλληλα οι τιμές κατανάλωσης είναι καλύτερες από αυτοκινήτου πόλης.

Ακούστε μερικά νούμερα για να καταλάβετε. Plug-in hybrid SUV με:

- συνδυαστική ισχύ 265 ίππων,

- κίνηση και στους 4 τροχούς,

- ηλεκτρική αυτονομία 60 km,

- κατανάλωση 1,38 lt/100km,

- εκπομπές CO2 31 g/km,

- κορυφαίο χώρο αποσκευών 558 lt

Σε τι μεταφράζονται όλα τα παραπάνω στοιχεία; Σε ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό SUV που καίει ελάχιστα, δεν πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας καθώς έχει εξαιρετικά χαμηλούς ρύπους και ταυτόχρονα θα σας συνοδέψει σε όλες σας τις εξορμήσεις χωρίς τον παραμικρό περιορισμό στις αποσκευές.

Καταλάβατε για ποιο λέμε ή να βοηθήσουμε κι άλλο; Πρόκειται για την νεοαφιχθείσα plug-in υβριδική έκδοση του ήδη επιτυχημένου στην χώρα μας, Hyundai Tucson, η οποία ξεκινά στην ελληνική αγορά από τις 46.790 ευρώ!

Πατήστε εδώ για να δείτε τις εκδόσεις του plug-in hybrid κορεατικού μοντέλου μαζί με το κόστος απόκτησης, αλλά και στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων. Παράλληλα κάνοντας κλικ εδώ, θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του Tucson, η οποία περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης και diesel εξοπλισμένους με ήπια υβριδική τεχνολογία, αλλά και Full Hybrid σύνολα με κίνηση στους δύο και στους τέσσερις τροχούς.

Δείτε ακόμη την video-δοκιμή του Hyundai Tucson Full Hybrid των 230 ίππων
tucson phev

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...