Dacia Duster: Έρχεται το 2024, με υβριδικό σύστημα και μοναδική σχεδίαση!

Το κυριότερο όλων είναι ότι θα παραμείνει ένα προσιτό SUV

  • -
  • -

Το Duster είναι ένα SUV που κινείται άνετα στο χώμα και την άσφαλτο φυσικά με κάποιους περιορισμούς και ταυτόχρονα προσιτή τιμή απόκτησης. Με την ίδια λογική, η Dacia ανακοινώνει ότι το 2024 θα κυκλοφορήσει το νέο Duster που θα εξακολουθεί να ακολουθεί τις αρχές σύμφωνα με τις οποίες κατασκευάστηκε αρχικά. Ωστόσο, οι μεγαλύτερες διαφορές θα εντοπίζονται στην ύπαρξη υβριδικού συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα το νέο Duster, θα εξοπλίζεται με υβριδικό σύστημα plug-in, ίδιας τεχνολογίας με αυτό του Renault Captur, για τις εκδόσεις της Ευρώπης. Παράλληλα, η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιεί το νέο SUV θα είναι η CMF-BEV του ομίλου της Renault, ώστε να πλαισιωθούν και τα μεταγενέστερα μοντέλα της εταιρίας με εξηλεκτρισμένες μονάδες ισχύος. Ωστόσο η CMF-BEV πλατφόρμα χρησιμοποιείται μόνο σε προσθοκίνητα μοντέλα, οπότε κατά συνέπεια το νέο Duster θα έχει την κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς

Ταυτόχρονα, παρόλο την εξωτερική ανανέωση που έχει δεχθεί το Dacia Duster στο πέρασμα των χρόνων, το μοντέλο του 2024 αναμένεται να μας αφήσει όλους… άφωνους, αφού αναμένεται να ανανεωθεί ριζικά η σχεδιαστική του φιλοσοφία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...