Πουλάω Αυτοκίνητα, όχι iPad! Ποιας εταιρίας ο CEO το είπε;

«Στόχος μας είναι ο οδηγός αν βρίσκεται στο επίκεντρο» δήλωσε...

  • -
  • -

Αυτοκινητοβιομηχανία με καταγωγή από την Ιταλία και τόσο βαριά ιστορία γινόταν να μην έχει στο επίκεντρο την εμπειρία του οδηγού; Λόγος φυσικά γίνεται για την Alfa Romeo και τον άνθρωπο που εκτίει χρέη CEO, τον Jean-Philippe Imparato, ο οποίος πιστεύει πως τα αυτοκίνητα της εταιρείας του πρέπει πάντα να εστιάζουν στον οδηγό.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Alfa Romeo έχει μία πολύ συγκεκριμένη θέση στον αυτοκινητιστικό κόσμο. Στόχος είναι ο οδηγός να βρίσκεται στο επίκεντρο με όσο το δυνατόν λιγότερες οθόνες. Δεν πουλάω iPad με αυτοκίνητο γύρω γύρω, πουλάω Alfa Romeo».

interior

Ακόμη και τώρα που η ιταλική εταιρεία έχει ξεκινήσει την στροφή προς τον εξηλεκτρισμό, ο Imparato πιστεύει πως δημιουργία μίας συμμετοχικής εμπειρίας οδήγησης θα αποδειχθεί καταλυτικός παράγοντας στην επιτυχία της.

Θυμίζουμε πως ο Jean-Philippe Imparato είναι αυτός που πήρε την μεγάλη απόφαση, η μάρκα να αφήσει πίσω της την πισωκίνητη πλατφόρμα Giorgio και την θέση της να πάρει η STLA-large του Ομίλου Stellantis. Πρόκειται για την ίδια αρχιτεκτονική που θα δούμε και στα νέα μοντέλα της Maserati.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...