Ποιο SUV ξεκλειδώνει τις πόρτες με το κινητό σου;

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της αυτοκινητοβιομηχανίας που το κατασκευάζει που υιοθετεί την εν λόγω λειτουργία

  • -
  • -

Η πρόσβαση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ποτέ δεν ήταν ευκολότερη, με την υιοθέτηση της τεχνολογίας Phone As A Key να κάνει το ντεμπούτο της με το μοντέλο που έχουμε επιλέξει για το σημερινό μας «quiz». Με τη χρήση της τεχνολογίας Bluetooth, το όχημα μπορεί να ανιχνεύει τo smartphone του ιδιοκτήτη καθώς πλησιάζει το όχημα ξεκλειδώνοντας τις πόρτες και επιτρέποντας την εκκίνηση χωρίς να χρειαστεί να βγάλει ο ιδιοκτήτης το τηλέφωνο του από την τσέπη ή να χρησιμοποιήσει το κλειδί του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση πλήρους αποφόρτισης ή απώλειας του κινητού τηλεφώνου, οι ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E μπορούν να εισάγουν εναλλακτικά έναν κωδικό ασφαλείας στο κρυφό πληκτρολόγιο αφής που βρίσκεται στην μεσαία κολόνα του οχήματος, καθώς και έναν ξεχωριστό επταψήφιο κωδικό (ως και για πέντε χρήστες) στην κεντρική οθόνη αφής στο εσωτερικό για την εκκίνηση του αυτοκινήτου.

side

Επίσης, η τεχνολογία αυτή ενεργοποιεί τις ατομικές ρυθμίσεις κάθε οδηγού, πριν καν εισέλθει στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να σπαταλά επιπλέον χρόνο για την ρύθμιση του οχήματος. Το όχημα είναι έτοιμο κάθε φορά να ξεκινήσει προσαρμόζοντας αυτόματα τις αγαπημένες ρυθμίσεις του κάθε χρήστη.

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της Ford που χρησιμοποιεί την εν λόγω τεχνολογία, αλλά σίγουρα δεν προβλέπεται να είναι και το τελευταίο. Πατήστε εδώ για να δείτε μια Full Screen παρουσίαση του μοντέλου και των τεχνολογιών που φέρει.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...