Suzuki Vitara: Τιμή και εξοπλισμός του υβριδικού B-SUV

Το ολοκληρωμένο B-SUV με τη μεγάλη παράδοση και την πλήρως υβριδική γκάμα, είναι ένα από τα ελάχιστα μοντέλα της κατηγορίας που προσφέρεται και με τετρακίνηση. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του.

  • -
  • -

Η Suzuki είναι μια εταιρεία που προσφέρει όλα τα μοντέλα της, από supermini έως οικογενειακά SUV, αποκλειστικά με υβριδική τεχνολογία, η οποία συνδυάζει την υψηλή απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ευρυχωρία ή οδηγική εμπειρία. Το Vitara αποτελεί μία άκρως ελκυστική πρόταση, αποτελώντας ένα εξαιρετικό B-SUV για όλα τα γούστα.

Σήμερα, το Vitara διατίθεται με δύο διαφορετικά υβριδικά σύνολα: το ήπιο 1.4 Hybrid 48V και το φουλ υβριδικό 1.5 Strong Hybrid. Σε ποιες εκδόσεις προσφέρεται το καθένα, και πόσο κοστίζει η κάθε επιλογή;

Suzuki Vitara 48V Hybrid με κίνηση εμπρός ή 4WD

Με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς και μία σειρά ήπια υβριδικών και full hybrid συνόλων, δύσκολα κάποιος ενδιαφερόμενος δεν θα βρει την έκδοση που του ταιριάζει στην γκάμα του Suzuki Vitara 48V Hybrid. Οι τιμές ξεκινούν από τις 19.580 € για την βασική έκδοση GL των 129 ίππων με την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Η τετρακίνητη ξεκινά από τις 25.480 €, προσφέροντας παράλληλα και πλουσιότερο εξοπλισμό, αφού πρόκειται για έκδοση GL+. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το κινητήριο σύνολο συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

vitara

Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στο Vitara Strong Hybrid

Εάν τώρα θέλετε κάτι ακόμη πιο οικονομικό, αλλά με την ίδια ποικιλία όσον αφορά την μετάδοση, τότε μπορείτε διαλέξετε το Vitara 1.5 Strong Hybrid. Η νέα πρόταση στην γκάμα του ιαπωνικού SUV έρχεται με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.5 lt και ηλεκτροκινητήρα, που συνδυαστικά αποδίδουν 116 ίππους. Η οικονομία καυσίμου που προσφέρει είναι πολύ μεγάλη, ειδικά σε διαδρομές εντός πόλης, ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο. Η κίνηση μεταφέρεται εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς, αν επιλέξετε την έκδοση με την τετρακίνηση Allgrip.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Suzuki Vitara Strong Hybrid με το φουλ υβριδικό σύστημα στις δικίνητες εκδόσεις δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας. Η τιμή του ξεκινά από τις 25.580 € στις δικίνητες εκδόσεις και από τις 28.380 € για τις τετρακίνητες, με το σύστημα Allgrip. Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού GL+.

Διαβάστε τη Δοκιμή του Suzuki Vitara Strong Hybrid.

Βρείτε εδώ τις τιμές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις και τον εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις του Suzuki Vitara.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...