Η Hyundai εισάγει ένα αυτοκίνητο επιδόσεων που θα χρησιμοποιεί υδρογόνο!

Τον επόμενο μήνα η κορεάτικη εταιρία θα παρουσιάσει μια σειρά από αυτοκίνητα που θα κάνουν χρήση υδρογόνου

  • -
  • -

Σύμφωνα με πληροφορίες που γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα η Hyundaiτον επόμενο μήνα θα παρουσιαστούν μια σειρά μοντέλων που θα χρησιμοποιούν ως καύσιμο το υδρογόνο. Η αποκάλυψη θα γίνει διαδικτυακά στις 7 Σεπτεμβρίου και ένα από τα βίντεο που βγήκαν  στο «φως» δείχνει ένα καμουφλαρισμένο Hyundai να δοκιμάζεται στην πίστα.

Ταυτόχρονα όπως αναφέρει η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία, η πασίγνωστη πλέον σειρά N, θα αναπτύξει τόσο κινητήρες υδρογόνου όσο και εξηλεκτρισμένα σύνολα. Ένα παράδειγμα αυτής της σειράς αποτελεί το μοντέλο επιδόσεων που φαίνεται στις φωτογραφίες και εμφανίζει αρκετές ομοιότητες με το Veloster N που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην αγορά της Αμερικής. 

Όπως είναι γνωστό, η

Hyundai

τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει υπέρογκα ποσά για την εξέλιξη των κινητήρων υδρογόνου και στην κορεάτικη αυτοκινητοβιονηχανία δηλώνουν πως έχουν ετοιμάσει πλάνα και εφαρμογές για την επόμενη γενιά καυσίμων. Ωστόσο, η ενασχόληση της εταιρίας με τα εναλλακτικά καύσιμα δεν αρχίζει τώρα, αφού έχουν υπάρξει άλλα 3 παραδείγματα στο παρελθόν όπως το ix35, το Ioniq FCEV και το Nexo FCV. Τέλος, στην παρουσίαση η Hyundai θα εμφανίσει και άλλα προϊόντα που θα είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης του υδρογόνου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...