Fiat Tipo: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Το οικογενειακό της Fiat εντυπωσιάζει με τους χώρους, την άνεση και το εξαιρετικό value for money που προσφέρει.

  • -
  • -

Η κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών παίζει νευραλγικό ρόλο στην αγορά αυτοκινήτου. Πολλές νέες οικογένειες με μικρά παιδιά αναζητούν ένα ασφαλές, σύγχρονο μέσο με ικανούς χώρους για να μεταφέρουν όλα όσα χρειάζονται, αλλά την ίδια ώρα θέλουν να κρατήσουν το budget σε ένα λογικό επίπεδο. Η Fiat έρχεται να δώσει τη δική της λύση με το Tipo.

Το μικρομεσαίο οικογενειακό ξεχωρίζει από την άνεση που προσφέρει, τους μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, αλλά και την αξιοπρεπέστατη ποιότητα κατασκευής. Ο πλούσιος εξοπλισμός δεν αποτελεί αποκλειστικότητα των ακριβών εκδόσεων και από τα βασικά πακέτα θα βρείτε πληρέστατες προτάσεις.

Παράλληλα οι εκδόσεις αμαξώματος εντυπωσιάζουν σε αριθμό. Εκτός του πεντάθυρου hatchback, υπάρχει sedan πρόταση με τεράστιο πορτμπαγκάζ, station wagon παραλλαγή για ακόμη μεγαλύτερους χώρους και υπερυψωμένη έκδοση Cross με crossover χαρακτήρα που δεν περιορίζει το πεδίο δράσης μόνο στην άσφαλτο αλλά επιτρέπει περιπλανήσεις και σε light εκτός δρόμου τερέν. Η τελευταία, ξεχωρίζει και για το πιο περιπετειώδες στυλ της.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Fiat Tipo 5D

Τιμοκατάλογος Fiat Tipo Sedan

Τιμοκατάλογος Fiat Tipo SW

Τιμοκατάλογος Fiat Tipo Cross

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...