H BMW M3 Competition σε κόντρα στην ευθεία τα βάζει με Nissan GT-R R34 και Ford Mustang άνω των 700 ίππων [Video]

Εκτός από την BMW τα άλλα δύο αυτοκίνητα έχουν δεχθεί κάποιες σοβαρές τροποποιήσεις! Θα είναι δίκαιος αγώνας; Δείτε στην συνέχεια.

  • -
  • -

Το διάσημο carwow που σαρώνει στο YouTube «στήνει» στην γραμμή της εκκίνησης 3 αυτοκίνητα με διαφορετική φιλοσοφία κατασκευής το καθένα. Αρχικά, ο κεντρικός παρουσιαστής είναι πίσω από το τιμόνι μιας 5-λιτρης Mustang, με V8 κινητήρα που χάρης την προσθήκη ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή (κομπρέσορα), αποδίδει 735hp και 690Nm ροπής στους πίσω τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων με 6 σχέσεις.

Προκειμένου να βρει πρόσφυση το αμερικάνικο τέρας  των 1.775kg, χρησιμοποιήθηκαν λάστιχα ειδικά για τέτοιον τύπο αγώνων(drag tires). Παράλληλα το δεύτερο αυτοκίνητο είναι ένα θρυλικό Nissan Skyline R34 GT-R , με έναν 6κύλινδρο σε σειρά, 2,6 λίτρων, που αποδίδει 750hp και 800Nm ροπής μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου και στους 4 τροχούς. Τέλος, σειρά έχει μια BMW M3 Competition, η οποία βρίσκεται σε εργοστασιακή μορφή, με τον κλασσικό 3λιτρο, 6κύλινδρο σε σειρά που αποδίδει 510hp και 650Nm ροπής. Για την διανομή της δύναμης στους τροχούς φροντίζει ένα 8τάχυτο κλασικό αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής, που σε συνδυασμό με το Launch control μπορεί να ξεκινήσει τα 1730kg του συνόλου σχεδόν ακαριαία. Ωστόσο έχει ελπίδα η M3 δίπλα σε τόσο δυνατούς αντιπάλους ή τα 200hp διαφοράς θα την αφανίσουν; Για την απάντηση δείτε το βίντεο.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...