To Ford Raptor δεν σου είναι αρκετό; Δες το MegaRaptor!

Με 475 ίππους και ‘macho’ εμφάνιση και δυνατότητες

  • -
  • -

Το Ford Ranger Raptor, παρά την ιδιαίτερη φύση του έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας καταγράφοντας (αναλογικά πάντα) εξαιρετικές πωλήσεις. Στην Αμερική, εκτός από το Ranger υπάρχει και το μεγαλύτερο F-150 Raptor. Ε, τώρα, υπάρχει ένα ακόμη πιο… Raptor: Το MegaRaptor!

Οι MegaRexx που έχουν έδρα την Βόρεια Καρολίνα μετέτρεψαν το ήδη ογκώδες F-250 Super Duty Platinum σε… «θωρηκτό πολέμου». Σύμφωνα με τους ίδιους εκτός από το F-250 Super Duty Platinum που αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο, αναλαμβάνουν επίσης να μετατρέψουν και τις υπόλοιπες εκδόσεις της σειράς F. Για το τελικό αποτέλεσμα χρειάζονται 2 με 3 μήνες τροποποιήσεων και το 50% του συνολικού κόστους ως προκαταβολή. Παρόλο που εξωτερικά έχουν τροποποιηθεί όλα τα μέρη του οχήματος, ο V8 κινητήρας πετρελαίου των 6,7 λίτρων παραμένει εργοστασιακός, αφού τα 475 hp και τα 1.423 Nm ροπής θεωρούνται ικανά να ανταπεξέλθουν σε όλων των ειδών τα εδάφη.

Πιο αναλυτικά, το F-250 έχει φαρδύνει στο εμπρόσθιο μέρος κατά 300 mm και στο οπίσθιο μέρος κατά 450 mm! Έχουν προστεθεί τα φωτιστικά σώματα εμπρός από το F-150, που τονίζουν έντονα το «πρήξιμο» του οχήματος. Ταυτόχρονα, αντικαταστάθηκαν οι δύο προφυλακτήρες με μεταλλικούς, με τον εμπρόσθιο να έχει μια σειρά από LED φώτα. Για την καλύτερη off-road εμπειρία προστέθηκαν μεγάλες ζάντες 20’’ με ελαστικά διαστάσεων 395/85 R20. Φυσικά οι MegaRexx δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτά αφού αντικατέστησαν το σύστημα ανάρτησης- ελατηρίων ψηλώνοντας το ήδη πανύψηλο pick-up. Τέλος, επειδή η πρόσβαση στο εσωτερικό αυτού του θηρίου είναι πλέον δυσκολότερη, έχει τοποθετηθεί ένα ηλεκτρονικά πτυσσόμενο σκαλί. Τι λέτε; Σας αρέσει ή σας φαίνεται υπερβολή;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...