Δοκιμή αυτόματου B-SUV: Opel Mokka ή Hyundai Kona;

Το πλήρως αναζωογονημένο crossover από την Γερμανία και το ελαφρώς ανανεωμένο από την Κορέα κονταροχτυπιούνται. Εσύ ποιο διαλέγεις;

  • -
  • -

Η κατηγορία των B-SUV είναι μία από τις πλέον ανταγωνιστικές στην αγορά. Η πληθώρα επιλογών και η προσφορά που υπάρχει δεν επιτρέπει σήμερα σε καμία εταιρεία να εφησυχάσει. Σύμφωνα με αυτή τη λογική, η Opel και η Hyundai ανανέωσαν πρόσφατα τις προτάσεις τους στα compact crossover, στοχεύοντας στο ίδιο κοινό και χρησιμοποιώντας παρόμοια «όπλα».

Από την Γερμανία, το πλήρως ανανεωμένο Mokka έρχεται με πηγή έμπνευσης το κλασσικό Manta και διεκδικεί τον τίτλο του πιο τολμηρού μοντέλου της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, ενώ το Kona δεν χρειάστηκε ριζικές αλλαγές, αφού το θελκτικό του αμάξωμα εξακολουθεί να παραμένει επίκαιρο. Εξοπλισμένα και τα δύο με Turbo βενζινοκινητήρες παραπλήσιας ισχύος και αυτόματο κιβώτιο – 8 σχέσεων στο Mokka και 7 σχέσεων στο Kona – διεκδικούν την δική σας ψήφο.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις αναλυτικές δοκιμές των δύο B-SUV. Αφού τις διαβάσετε πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου, στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που σας κέρδισε στο poll που ακολουθεί.

 

Opel Mokka 1.2 Turbo 130 PS AT8
mokka

 

Hyundai Kona 1.0 T-GDi 120 PS 7DCT
kona

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...