TOP 10 Μοντέλα 17-24 Ιουλίου

Ίδιος παραμένει ο κάτοχος της κορυφής για 2η συνεχόμενη εβδομάδα

  • -
  • -

Το Hyundai Bayon κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση με τα TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR για τη εβδομάδα που μας πέρασε. Το νέο crossover της κορεάτικης εταιρείας έμεινε για 2η εβδομάδα στην κορυφή, ενώ πίσω του συναντάμε πλέον το Peugeot 2008. Το γαλλικό B-SUV ανέβηκε δεύτερο, μπροστά από το Ford Puma, το οποίο και συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Η άνοδος των προαναφερθέντων μοντέλων, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει δύο θέσεις το Hyundai Kona, το οποίο μετά από πολλές εβδομάδες έπεσε 4ο και βρίσκεται εκτός τριάδας.

Το Toyota Yaris Cross κέρδισε ακόμα μία θέση, σκαρφαλώνοντας 5ο και περιορίζοντας το Hyundai Tucson στην 6η θέση. Τρεις ολόκληρες θέσεις στην κατάταξη ανέβηκε το Peugeot 3008, φιγουράροντας έβδομο μπροστά από το Suzuki Vitara Hybrid. Τα Dacia Duster και η BMW M4 συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα, με το γερμανικό εκρηκτικό κουπέ να είναι και το αυτοκίνητο που σπάει το μονοπώλιο των SUV στη λίστα με τα TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...