Formula 1 vs Bugatti Chiron: Ποιο θα νικήσει στην ευθεία; [Video]

Δύο πανάκριβες κατασκευές στην γραμμή της εκκίνησης και η σημαία πέφτει. Τι έγινε;

  • -
  • -

Το βρετανικό carwow έβαλε δίπλα δίπλα στην γραμμή της εκκίνησης μια F1 της RedBull και μια Bugatti Chiron. Τα δύο οχήματα έχουν φυσικά τεράστιες διαφορές. Η μεν Formula 1 τρέχει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ, η δε Bugatti είναι ένα πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο παραγωγής που έχει κορυφαίες επιδόσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα παραγωγής. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των δύο πανάκριβων κατασκευών.

Η Bugatti Chiron είναι ένα αυτοκίνητο παραγωγής που για την απόκτησή του απαιτούνται 2,1 εκατομμύρια ευρώ. Ο κινητήρας των 8.000 cc, έχει 16 κυλίνδρους, συνεργάζεται με διπλό τούρμπο και αποδίδει 1.500 hpμε 1600 Nmροπής. Η μοναδική παραφωνία του συνόλου είναι η περίσσεια βάρους που αγγίζει τους 2 τόνους με την κίνηση να μεταφέρεται και στους 4 τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου.

Από την άλλη , η Formula 1 της Red Bull είναι μια μαχητική κατασκευή προσηλωμένη στο να καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ χρόνων. Για την κατασκευή και εξέλιξή της απαιτήθηκαν 52,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο κινητήρας της είναι 2,4 λίτρων, 8 κυλίνδρων σε σχήμα V και αποδίδει 750 ατμοσφαιρικούς ίππους. Το συγκλονιστικό είναι ότι το βάρος της είναι μόνο 650 Kg.Εσείς τι λέτε ποιος θα νικήσει;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...