Νέο SUV: Suzuki Vitara ή Toyota Yaris Cross;

Δύο άκρως ανταγωνιστικές επιλογές από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου

  • -
  • -

Η αυτοκίνηση διανύει τη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή, με αρκετές εταιρείες να έχουν επιλέξει επιλογές αυτού του είδους για να ενισχύσουν την αποδοτικότητα των κινητήριων συνόλων τους. Στις πιο ήπιες υβριδικές εκδοχές, τον πρώτο λόγο συνήθως έχει ένα σύστημα 48V σαν αυτό του Suzuki Vitara Hybrid, το οποίο υπόσχεται ελαφρώς βελτιωμένες επιδόσεις, χαμηλότερη κατανάλωση αλλά και μικρότερες εκπομπές ρύπων, ενώ πάντα υπάρχουν και οι full hybrid επιλογές, όπως αυτή του Toyota Yaris Cross, που υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου χωρίς όμως το άγχος της ανάγκης φόρτισης σε εξωτερικό φορτιστή, όπως μπορεί να είχαμε με ένα plug-in hybrid ή με ένα πλήρως εξηλεκτρισμένο μοντέλο

Στην ενότητα “ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ” του GOCAR, σήμερα διαλέξαμε να συγκρίνουμε τις εκδόσεις 1.4 GL+ HYBRID 48V για το Suzuki Vitara και 1.5 Hybrid Active e-CVT για το πολυαναμενόμενο Toyota Yaris Cross. Η τιμή τους είναι παραπλήσια, κάπου στις 20.000 ευρώ.

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο προτιμάτε.

Suzuki Vitara 48V Hybrid 1.4 GL+ ή Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid Active e-CVT;

vitara yaris cross

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...