Πωλείται το αυτοκίνητο των Ghostbusters

Για επίδοξους κυνηγούς φαντασμάτων

  • -
  • -

Θυμάστε την «προικισμένη» Cadillac των Ghostbusters που αλώνιζε τους δρόμους της Νέας Υόρκης κυνηγώντας μύθους και φαντάσματα. Τώρα μπορεί να γίνει δικιά σας με το ποσό των 90.000€.  Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στην Αγγλία (Historics at Brooklands ) στις 25 Σεπτεμβρίου.

Το λεγόμενο και Ecto1 δεν είναι το αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε στην ταινία, αλλά μια προσεγμένη ρέπλικα, με το δικό της όμως παρελθόν. Αρχικά χρησιμοποιούνταν σε εκκλησιαστικές παρελάσεις και αργότερα σαν όχημα υποστήριξης για προωθητικές ενέργειες προϊόντων.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μια Cadillac S&S μεταποιημένη για ασθενοφόρο και κινείται από έναν πληθωρικό V8 κινητήρα 6.5 λίτρων. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός κρίνεται «θανατηφόρος», όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου, η οποία φτάνει τα 29 lt/100km. Αναλογιζόμενοι και τις τεράστιες διαστάσεις του, καθώς και το βάρος των 2.5+ τόνων, σίγουρα ο επόμενος ιδιοκτήτης θα πρέπει να έχει αρκετή "τρέλα" για να συμβιώση μαζί του.

Πάντως, όποιος θέλει να κυνηγά φαντάσματα με το Ecto1, το αυτοκίνητο είναι εντελώς νόμιμο και έχει πλήρης ιστορικό αρχείο συντήρησης και επισκευών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...