Η Cupra ενώνει τις δυνάμεις της με τον Valentino Rossi!

Με ποιο τρόπο θα στηρίξει η Cupra τους αναβάτες της ακαδημίας του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή του MotoGP, Valentino Rossi

  • -
  • -

Η ισπανική Cupra έχει ισχυρούς δεσμούς με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ δεν είναι μυστικό πως στηρίζει νεαρούς αθλητές σε διάφορες μορφές αγώνων. Με δεδομένη τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, η Cupraσυμφώνησε με την ακαδημία VR46 του Valentino Rossi για τα επόμενα τρία χρόνια και οι νεαροί αναβάτες της ομάδας θα οδηγούν αυτοκίνητα της ισπανικής εταιρείας. Τα νέα ταλέντα, αλλά και μέλη του προσωπικού θα έχουν στη διάθεση τους τα νέα Cupra Formentor.

Η σχολή του Rossi δημιουργήθηκε το 2014 με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων στις μοτοσικλέτες. Συγκεκριμένα, από την ακαδημία του σπουδαίου Ιταλού, έχουν περάσει ονόματα όπως οι Franco Morbidelli (MotoGP), Stefano Manzi (Moto2), Andrea Migno και Niccolò Antonelli (Moto3.


ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ CUPRA FROMENTOR 1.5 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ 


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ MARC TER STEGEN ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ CUPRA FORMENTOR




Αξίζει να σημειώσουμε, πως αρκετές προσωπικότητες έχουν ανάλογη συμφωνία με την Cupra και οδηγούν μοντέλα υψηλών επιδόσεων της ισπανικής εταιρείας. Όπως για παράδειγμα οι ποδοσφαιριστές της Barcelona Marc ter Stegen και Ansu Fati, ο ηθοποιός Daniel Brühl αλλά και οι οδηγοί αγώνων Mattias Ekström, Jordi Gené και Mikel Azcona.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...