Ποιο είναι το πρώτο Jeep που μπαίνει στην πρίζα; (video)

Ικανό τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου, το νέο Renegade 4xe είναι όσο Jeep περιμένει κανείς, ενώ αποτελεί το πρώτο σκαλοπάτι προς τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης για τη μάρκα.

  • -
  • -
Ποιο είναι το πρώτο Jeep που μπαίνει στην πρίζα; (video)

Το Plug-in Hybrid Renegade 4xe, είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Jeep, αποτελώντας την πιο προηγμένη, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον πρόταση που κατασκεύασε ποτέ η θρυλική Αμερικανική μάρκα. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και την μακρά παράδοση της στα συστήματα τετρακίνησης, η Jeep, με το 4xe προσφέρει μια πρόταση που αποτελεί την ιδανική λύση τόσο για τις καθημερινές μετακινήσεις, όσο και τις εντός ή εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Παρά τον εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του, το  Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe, δεν κάνει κανένα συμβιβασμό όσον αφορά στην απόδοση και στις εκτός δρόμου δυνατότητες, αξιοποιώντας στο μέγιστο την υψηλή ισχύ (από 190 έως 240 ίππους), την προηγμένη τετρακίνηση (4xe) και την κορυφαία τεχνολογία. Παράλληλα διαθέτει δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως 50χλμ., αλλά και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (1,9λίτρα/100χλμ.) στην υβριδική λειτουργία.

Με στόχο να φέρει πιο κοντά στο κοινό τα προνόμια που προσφέρει το Plug-in Hybrid σύστημα της, η Jeep παρουσιάζει τη νέα, διευρυμένη, σειρά Jeep Renegade 4xe. Με πέντε εκδόσεις εξοπλισμού (Longitude, Limited, 80th Anniversary, S και Trailhawk), δύο επίπεδα απόδοσης με 190 και 240 ίππους και πάντα με κίνηση και στους 4 τροχούς με το σύστημα 4xe, η γκάμα είναι διαθέσιμη πλέον από τις 37.900€ (με προωθητική ενέργεια), με 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας. Τέλος όλες εκδόσεις Renagade 4xe εξασφαλίζουν ότι οι χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων δεν θα καταβάλουν φόρο χρήσης.

Με τη διευρυμένη γκάμα των Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe, η Αμερικανική μάρκα κάνει πιο προσιτή την απόκτηση των υβριδικών εκδόσεων του δημοφιλούς μοντέλου, εξασφαλίζοντας παράλληλα και ένα σημαντικά χαμηλότερο κόστος χρήσης (χαμηλή κατανάλωση, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, κ.α.), έτσι ώστε ο αγοραστής να κάνει απόσβεση της επιπλέον επένδυσης για την αγορά ενός εξαιρετικά προηγμένου αυτοκινήτου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...