Renault Clio με 13.790€ και δώρο το σύστημα LPG

Το νέο Renault Clio έγινε πιο προσιτό από ποτέ και η ελληνική εισαγωγική εταιρεία κάνει δώρο στον αγοραστή το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης.

  • -
  • -

Με 30 χρόνια παρουσίας στην ανταγωνιστική κατηγορία των supermini, το Renault Clio έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια μονάδες, ενώ παράλληλα, κερδίζει τον τίτλο του best seller στην ευρωπαϊκή αγορά. Το μοντέλο πέμπτης γενιάς που κυκλοφορεί σήμερα στους δρόμους είναι το καλύτερο Clio που έχει φτιαχτεί ποτέ και οι Έλληνες το προτιμούν χάρη στην ποιότητα κατασκευής του, τον οδηγικό του χαρακτήρα και τις σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφαλείας που το πλαισιώνουν.

Αν και η αγορά ενός Renault Clio είναι συμφέρουσα από μόνη της, η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει νέα κίνητρα που το κάνουν πραγματικά ακαταμάχητο. Πλέον διατίθεται σε τιμή από 13.790€ και μάλιστα, με το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης να συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Η αντιπροσωπεία κάνει δώρο το σύστημα LPG και το Clio χρησιμοποιεί το φθηνότερο καύσιμο της αγοράς για να κινηθεί, με προφανές όφελος στην καθημερινή οικονομία. Με γέμισμα στη δεξαμενή βενζίνης αλλά και σε αυτή του υγραερίου, μπορεί να καλύψει μέχρι και 1.185 χιλιόμετρα χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη σε πρατήριο.

Το ξεχωριστό πακέτο προνομίων περιλαμβάνει:

  • Έκπτωση πελάτη*
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα*
  • Δωρεάν πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault*
  • Δωρεάν ασφάλιση για έξι μήνες*
  • Δωρεάν τρία χρόνια οδική βοήθεια

Τα πεδία με αστεράκι ισχύουν για όλες τις εκδόσεις πλην της 1.0 SCe Authentic των 65 ίππων.

Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών, δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

Συνολικά υπάρχουν πολλές επιλογές κινητήρων στην γκάμα που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Ο κατάλογος ξεκινάει από τον ατμοσφαιρικό τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 SCe των 65 ίππων, συνεχίζει στον τούρμπο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 TCe με 90 ή 100 ίππους και φτάνει στην υβριδική πρόταση E-TECH με βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων και 140 ίππων. Στις διαθέσιμες επιλογές υπάρχουν τόσο τα χειροκίνητα κιβώτια, όσο και αυτόματο τύπου CVT. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει τουλάχιστον μια επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...