Δες ποιο υπερπολυτελές SUV αγόρασε ο Αντετοκούνμπο

Από την έλλειψη ακόμη και αναγκαίων αγαθών, στην κατάκτηση της κορυφής

  • -
  • -

Λίγους μήνες μετά την εμφάνιση των αδερφών Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα με τα SUV των Land Rover και Jaguar που είχαν διαλέξει για τις μετακινήσεις τους στην χώρα μας, τώρα βλέπουμε τους Θανάση και Γιάννη μέσα στο νέο απόκτημα του πρώτου, μία Rolls Royce Cullinan. Ο 28χρονος μπασκετμπολίστας κατάφερε να αποκτήσει έναν εκ των κορυφαίων SUV του κόσμου, με το κόστος του να ανέρχεται στις 335.000 δολάρια.

Όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον λογαριασμό του Daniel Macdonald στα social media, οι Αντετοκούνμπο κυκλοφορούν με αυτό στους δρόμους του Μιλγουόκι. Όταν ο Θανάσης ερωτήθηκε για το ποιο είναι το επάγγελμα του, εκείνος απάντησε με χαμόγελο πως εργάζεται πολύ σκληρά.

Η Cullinan αποτελεί το πρώτο SUV της Rolls-Royce, με το υπερπολυτελές μοντέλο μήκους 5,34 μέτρων να κινείται χάρη σε έναν V12 6,75 λίτρων, απόδοσης 571 ίππων. Το βάρος ξεπερνά τους 2,6 τόνους, ενώ το εσωτερικό έρχεται σε 4θέσια (με δύο πολυθρόνες στην δεύτερη σειρά καθισμάτων) ή 5θέσια διάταξη.(με 3θέσιο πάγκο). Οι πίσω πόρτες ανοίγουν ανάποδα, ενώ με όγκο 560-600 lt. ο χώρος αποσκευών θα καλύψει κάθε ανάγκη για σύντομη εκδρομή ή μακρινά ταξίδια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...