Fiat Tipo Station Wagon: Πετρέλαιο και με τιμή κάτω από 15.000 ευρώ!

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η Fiat προσφέρει την πλέον πρακτική έκδοση του Tipo, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χωρίς τέλη κυκλοφορίας

  • -
  • -

Με έμφαση στην πρακτικότητα και τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, το Fiat Tipo Station Wagon, αποτελεί την ιδανική έκδοση για όσους αναζητούν ένα όχημα που θα καλύψει με άνεση τις αυξημένες απαιτήσεις για χώρους που έχει μια οικογένεια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο χώρος αποσκευών του Tipo Station Wagon αγγίζει τα 550 λίτρα, ενώ σε περίπτωση αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων η χωρητικότητα ξεπερνά με άνεση το 1 κυβικό μέτρο! 

Οι άφθοινοι χώροι, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση, ενώ στην εξίσωση αξίζει να προστεθεί και ο αποδοτικός κινητήρας diesel τεχνολογίας MultiJet απόδοσης 95 ίππων και 200Nm ροπής, το Tipo Station Wagon, προσφέρει και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.  

Η Fiat -για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων- προσφέρει το Tipo Station Wagon με τον κινητήρα diesel με έκπτωση που ξεπερνά τις 2.000 ευρώ και τιμή αγοράς 14.850 ευρώ. Παράλληλα, ο αποδοτικός κινητήρας εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ καλύπτεται με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...