Σκάνε το λάστιχο με σκοπό να κλέψουν το τις τσάντες που βρίσκονται στο αυτοκίνητο [Video]

Το νέο «εκλεπτυσμένο» κόλπο των επιτήδειων για να κλέβουν μέσα από αυτοκίνητα

  • -
  • -

Σε βουλκανιζατέρ της Αργυρούπολης σημειώθηκε το περιστατικό που θα δείτε στο βίντεο από την εκπομπή Live News που ακολουθεί. Πρόκειται για το καινούργιο κόλπο που έχουν σκαρφιστεί οι επιτήδειοι ώστε να αφαιρούν προσωπικά αντικείμενα όπως τσάντες από το εσωτερικό των αυτοκινήτων των θυμάτων τους.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Αφού παρακολουθήσουν, πιθανότατα για αρκετή ώρα, το όχημα του θύματος τους, στην συνέχεια σκίζουν το ένα ελαστικό με μαχαίρι και περιμένουν τον ιδιοκτήτη ώστε μόλις το δει να αναζητήσει πιθανότατα το κοντινότερο βουλκανιζατέρ. Εκεί έρχεται η δεύτερη φάση του σχεδίου όπου περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να «βουτήξουν» ότι βρίσκεται στο εσωτερικό όταν δεν τους βλέπει κανείς.

Απ’ ότι φαίνεται, το τελευταίο διάστημα στην Αττική, έχουν σημειωθεί αρκετές παρόμοιες αρπαγές, με τους δράστες να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο. Παρακολούθηση, βλάβη στο αυτοκίνητο του θύματός τους και ύστερα η κλοπή τσάντας που περιέχει χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της κλοπής, όταν διαπίστωσε ότι το τσαντάκι με τα λεφτά του είχε κάνει «φτερά» απευθύνθηκε στο τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Live News

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...