Η νέα Ford Mustang Mach-E κόντρα σε έναν πύραυλο, την βαρύτητα και το DNA [Video]

H αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mustang μας δείχνει τις ικανότητες της σε μια νέα σειρά τεσσάρων βίντεο

  • -
  • -
Η νέα Ford Mustang Mach-E κόντρα σε έναν πύραυλο, την βαρύτητα και το DNA [Video]
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έχετε δει ποτέ ένα αυτοκίνητο να κοντράρει την βαρύτητα, να επιταχύνει από στάση ενώ πέφτει ένας πολυέλαιος, να διαφοροποιείται μεταξύ πανομοιότυπων διδύμων ανθρώπων ή να τα βάζει με έναν πύραυλο; Τώρα, σε μια νέα σειρά από βίντεο που ετοίμασε η Ford, η νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E αντιμετωπίζει όλες αυτές τις προκλήσεις. Και, μάλιστα, με απόλυτη επιτυχία!

Βάζοντας την ηλεκτρική Mustang Mach-E απέναντι σε μία σειρά δοκιμασιών, η Ford επιχειρεί να καταρρίψει τους μύθους και κάθε εσφαλμένη αντίληψη που μπορεί να έχουν οι πελάτες για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Σχεδιασμένη από την αρχή για να αλλάξει τις αντιλήψεις για το τι θα μπορούσε και πρέπει να είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η ολοκαίνουργια Mustang Mach-E είναι το τέλειο όχημα για να πρωταγωνιστήσει. Κάθε βίντεο επισημαίνει όχι μόνο μία από τις βασικές δυνατότητες ή τεχνολογίες της Mustang Mach-E, αλλά προκαλεί επίσης, όπως και το ίδιο το όχημα, τις κοινές παρανοήσεις σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα που αφορούν την αυτονομία και την απόδοση.

Η Mustang Mach-E κοσμείται με υπερηφάνεια από το περίφημο σήμα «Mustang» και είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα που φέρει το όνομα αυτό καθώς και μία συμπεριφορά στην πράξη που αποδεικνύεται αντάξια της παράδοσής του. Με τα πρώτα οχήματα να φθάνουν άμεσα στην Ευρώπη, τα παρακάτω βίντεο σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας καμπάνιας της Ford που έρχεται να ενισχύσει τον ενθουσιασμό καθώς το ηλεκτρικό μοντέλο καταθέτει στη γηραιά ήπειρο το δικό του στίγμα.

Τα τέσσερα βίντεο που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Mustang Mach-E v. Gravity: Είναι η ροπή της ηλεκτρικής Mustang αρκετή ώστε να αμφισβητήσει τους νόμους της βαρύτητας; Δείτε πώς η απόδοση του ηλεκτρικού pony της Ford τα καταφέρνει απέναντι σε έναν πολυέλαιο που πέφτει! 


  • Mustang Mach-E v. Rocket Science: Ένας πύραυλος 3,5 μέτρων βοηθά στην οπτικοποίηση της εκτιμώμενης αυτονομίας των 610 χιλιομέτρων στο πρωτόκολλο WLTP * της νέας Mustang Mach-E στην έκδοση extender-range και κίνηση στους πίσω τροχούς.


  • Mustang Mach-E v. Pit Crew: Οι δυνατότητες over-the-air ενημερώσεων επιτρέπουν στην ηλεκτρική Mustang Mach-E να αναβαθμίζεται σχεδόν από οπουδήποτε. Μπορούν όμως οι ενημερώσεις αυτές να ανταγωνιστούν με ένα pit crew που βρίσκεται πάνω στην πλατφόρμα ενός κινούμενου φορτηγού;


  • Mustang Mach-E v. DNA: Η ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι σε θέση να μάθει τις συμπεριφορές και να προσαρμόζεται στις προτιμήσεις μεμονωμένων οδηγών. Είναι όμως αρκετά έξυπνή για να διαπιστώσει τη διαφορά μεταξύ πανομοιότυπων οδηγών; Δείτε τι συμβαίνει όταν η εξατομικευμένη τεχνολογία στη νέα Mustang Mach-E έχει να αντιμετωπίσει δύο διαφορετικούς ανθρώπους που στο ανθρώπινο μάτι φαντάζουν ίδιοι.


 

Η σειρά των παραπάνω βίντεο δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε μεγάλο βαθμό στην ίδια τοποθεσία που χρησιμοποιήθηκε το 2019 για την ταινία «Ford v Ferrari», η οποία αφηγήθηκε την ιστορία μιας άλλης πρόκλησης που ξεπέρασαν στο παρελθόν τα οχήματα της Ford.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...