GOCAR Magazine 87: GoElectric

Στο νέο τεύχος πρωταγωνιστεί η νέα γενιά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που έχει να πει πολλά. Κατέβασέ το και απόλαυσε το. Δωρεάν!

  • -
  • -

Στο GOCAR Magazine 87, σας παρουσιάζουμε τη νέα γενιά των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, που δεν είναι απλώς τεχνολογικά προηγμένα, αλλά παρουσιάζουν ενδιαφέρον, τόσο αισθητικά, όσο χρηστικά. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, το εντελώς νέο Honda e, με τη ρετρό αισθητική και την πλούσια τεχνολογία, αλλά και το στιλάτο Fiat 500 e, με τις κρυφές χάρες.

Βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι του πολυαναμενώμενου Ford Puma ST, το οποίο δεν είναι απλώς ένα γρήγορο SUV, αλλά ένα ψηλό GTi που χαρίζει χαμόγελα. Δοκιμάζουμε τα ενδιαφέροντα SEAT Leon και Hyundai i20, στην ήπια υβριδική τους μορφή, που συνδυάζουν επιδόσεις με οικονομία. Διασκεδάζουμε αφάνταστα με ένα αυτοκίνητο που πάντα θα έχουμε -οδηγικά- στην καρδιά μας, το Mazda MX-5 και οδηγούμε επί ελληνικού εδάφους το ανανεωμένο και δημοφιλές Peugeot 3008.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

GOCAR MAGAZINE #87 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

Dacia Duster 1.0 TCe LPG

Fiat 500 e

Ford Puma ST

Honda e

Hyundai i20 1.0 T-GDi 48V iMT

Kymco People S 125i

Mazda MX-5 1.5 SkyActiv RF

Peugeot 3008 1.5 BlueHDi

SEAT Leon 1.5 eTSI DSG

TREND CAR

CUPRA Formentor VZ5

DS 4

Hyundai IONIQ 5

Lotus Elise & Exige

McLaren Artura

Mercedes-Benz C-Class

Porsche 911 GT3

ΘΕΜΑΤΑ

30 ημέρες σε 9 εικόνες

Alfa Romeo Giulia History

Αγωνιστικά δρόμου

Αξεσουάρ, δώρα

VIDEO THEME

BMW M3 στα χιόνια

Jeep Willys

Porsche 550 Spyder

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...