Σε ποια τούνελ θα γίνει άσκηση πυρόσβεσης την Τετάρτη

Η κίνηση και προς τις δύο κατευθύνσεις θα γίνεται από τον έναν κλάδο του αυτοκινητοδρόμου

  • -
  • -
Σε ποια τούνελ θα γίνει άσκηση πυρόσβεσης την Τετάρτη
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι σήραγγες (τούνελ) αποτελούν το πιο επικίνδυνο σημείο ενός αυτοκινητοδρόμου, ιδίως σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς. Η Ολυμπία Οδός που διαχειρίζεται την Αθηνών – Πατρών, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή άσκησης πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας» στις σήραγγες Δερβενίου, που βρίσκονται μεταξύ του κόμβου Λυκοποριάς και του κόμβου Δερβενίου, το βράδυ της Τετάρτης 24 προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου 2021.

Οδηγώντας σε τούνελ: Τι πρέπει να προσέχουμε

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην Άσκηση και των διερχόμενων οδηγών, από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 24.02.2021 έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 25.02.2021 θα πραγματοποιηθεί τοπικός ολικός αποκλεισμός του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου (κατεύθυνση προς Αθήνα), με εξυπηρέτηση και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των Χ.Θ. 136,7 και Χ.Θ. 138,9 με αμφιδρόμηση του δεξιού κλάδου (κατεύθυνση προς Πάτρα) του αυτοκινητοδρόμου, όπως φαίνεται στο ακόλουθο διάγραμμα.Η προγραμματισμένη "Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας" θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά την διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...