Ποδήλατο με λεπίδες αντί για ρόδες βολτάρει σε παγωμένη λίμνη [Video]

Βγαλμένο από ταινία τρόμου

  • -
  • -

Με την Μήδεια να έχει καταφέρει να «ασπρίσει» μέχρι και παραθαλάσσιες περιοχές σε μία μεσογειακή χώρα πριν από μόλις λίγες ημέρες, καταλαβαίνετε πως σε χώρες που οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλότερες όλο τον χρόνο και ειδικά τον χειμώνα, πληθώρα λιμνών ανά τον κόσμο, παγώνουν ολοκληρωτικά δημιουργώντας τεράστια παγοδρόμια.

Εκεί όμως που θεωρείς ότι τα παγοπέδιλα είναι το μόνο μέσο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κινηθείς στον πάγο, έρχεται ο μηχανικός ονόματι “The Q” και παρουσιάζει μία όχι και τόσο συνηθισμένη εναλλακτική. Ο εφευρετικός αυτός κύριος είδε την παγωμένη λίμνη ως μία ευκαιρία για λίγη δημιουργικότητα και έτσι αφού αφαίρεσε τους τροχούς από το ποδήλατο του, στην συνέχεια τους αντικατέστησε με δύο τεράστιους μεταλλικούς δίσκους που φέρουν κοφτερές λεπίδες στις άκρες τους.

Στα πρώτα στάδια δοκιμών ο δημιουργός λέει πως οι λεπίδες έκοβαν κατευθείαν τον πάγο, διαπερνώντας έτσι την επιφάνεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ποδήλατο να μην μπορεί να οδηγηθεί. Αφού διόρθωσε το πρόβλημα, ο κύριος “The Q” ξεκίνησε τις βόλτες όπως θα δείτε και στο βίντεο. Δεν ξέρουμε για σας, εμάς πάντως μας θυμίζει μεταφορικό μέσο βγαλμένο από την σειρά ταινιών SAW.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...