Έβαλε πωλητήριο στα supercars του ο Sebastian Vettel

8 διαμάντια της αυτοκίνησης βγαίνουν στο σφυρί

  • -
  • -

Μία ιδέα από την ζωή ενός πολυπρωταθλητή της Formula 1 πήραμε έστω κι έτσι, καθώς ο 4άκις Παγκόσμιος Sebastian Vettel έβαλε πωλητήριο σε 8 πολύ ξεχωριστά κομμάτια της αυτοκίνησης, τα οποία τυχαίνει να είχε στο γκαράζ του. Από ιταλικά hypercar μέχρι γερμανικά συλλεκτικά μοντέλα, όλα με πληρωμένους φόρους και καταχωρημένα στην Ελβετία.

Αφού τα δείτε αναλυτικά, ψηφίστε στο τέλος ποιο θα θέλατε να είχατε

Ferrari LaFerrari του 2016

laferrari-vettel

Να ξεκινήσουμε με κάτι «απλό». Μία εκ των τελευταίων που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής, LaFerrari. Η Ιταλίδα του Holy Trinity των hypercars, που τάραξε τα νερά όταν πρωτοεμφανίστηκε μαζί με τις McLaren P1 και Porsche 918 Spyder, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση ενώ φέρει και μία τεράστια λίστα παροχών του προαιρετικού εξοπλισμού. Το συγκεκριμένο δείγμα έχει μόλις 490 km στο οδόμετρο, οπότε μιλάμε ουσιαστικά για ένα όχημα «του κουτιού».

Ferrari Enzo του 2004

ferrari-enzo-vettel

Τι καλύτερο για να ακολουθήσει μία LaFerrari, από τον προκάτοχο της, την Ferrari Enzo. Ίσως το πιο εξαίρετο δείγμα του συγκεκριμένου μοντέλου που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην αγορά προς πώληση. Πιστοποιημένο ως Ferrari Classic και με μόλις 1.790 km στο οδόμετρο, πρόκειται πραγματικά για ένα μοναδικό αυτοκίνητο.

Ferrari F50 του 1996

f50_ferrari-vettel

Όσο προχωράμε και καλύτερα… Ας πάμε ακόμη μία γενιά πίσω στην σειρά από τις κορυφαίες Ferrari που κατασκευάστηκαν μέσα στα χρόνια, καθώς το επόμενο όχημα από την συλλογή του Γερμανού οδηγού της F1, δεν είναι άλλο από την θρυλική Ferrari F50. Ακόμα ένα όχημα που έχει διανύσει εξαιρετικά χαμηλά χιλιόμετρα σε σχέση με τα 25 χρόνια ζωής του, μόλις 6.940 km.

Ferrari F12tdf του 2016

f12_ferrari-vettel

Περνάμε σε ένα πιο μοντέρνο και τεχνολογικά προηγμένο όχημα από την ιταλική εταιρεία, αλλά εξίσου σπάνιο. Η F12tdf αποτέλεσε την σκληροπυρηνική εκδοχή της «καθημερινής» F12 Berlinetta. Η συγκεκριμένη με μόλις 1.200 km στο οδόμετρο, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως καινούργια.

Ferrari 458 Speciale του 2015

458_ferrari-vettel

Ακόμη μία Ferrari, ακόμη μία ειδική έκδοση. Αυτή την φορά πρόκειται για την κεντρομήχανη V8 της παρέας, την τελευταία μάλιστα που κυκλοφόρησε με ατμοσφαιρικό κινητήρα, ο οποίος «κελαηδά» έως τις 9.000 σ.α.λ.

Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series του 2009

sl65_mercedes-vettel

Μπορεί να αλλάξαμε κατασκευαστή, αλλά ο δείκτης σπανιότητας φαίνεται πως παραμένει ψηλά. Αυτή την φορά μία σκληροπυρηνική έκδοση από την Γερμανία, με τον Vettel να είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του οχήματος από την πρώτη αγορά (όπως το ίδιο συμβαίνει και με άλλα οχήματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής) και το όχημα να έχει καλύψει συνολικά 2.800 km.

Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing το 2010

sls-mercedes-vettel

Η εντυπωσιακή SLS με τις πόρτες «γλάρου» φέρει πληθώρα επιλογών από την λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού, ενώ το οδόμετρο έχει γράψει μέχρι στιγμής 6.928 km.

BMW Z8 Roadster του 2002

bmw-z8-vettel

Μπορεί να είναι το τελευταίο στη λίστα αλλά πιθανό να είναι το πρώτο σε σπανιότητα. Η άκρως ξεχωριστή και εντυπωσιακή BMW Z8 βρίσκεται σε άριστη κατάσταση ενώ μέσα στα 19 χρόνια ζωής της έχει διανύσει 21.700 km.

Δείτε εδώ το post του υπεύθυνου πώλησης των 8 οχημάτων στο Instagram.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...