Δείτε τη νέα BMW M5 CS στην πίστα! (video)

Ο οδηγός αγώνων Connor Di Phillippi περνάει πίσω από το τιμόνι της νέας BMW M5 CS και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του οδηγώντας στο όριο

  • -
  • -

Η BMW παρουσίασε το ισχυρότερο μοντέλο που κατασκεύασε ποτέ το M Division, τη νέα M5 CS. Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα των 24 Ωρών στη Daytona, ο οδηγός της BMW Connor Di Phillippi έκανε μία στάση στις εγκαταστάσεις της BMW Performance στη Νότια Καρολίνα και οδήγησε τη νεότερη δημιουργία της γερμανικής εταιρείας. Με 635 ίππους, αλλά και χαμηλότερο κατά 70 κιλά βάρος, η M5 CS μπορεί να επιταχύνει από στάση έως τα 100 km/h σε μόλις 2,9 sec. Φυσικά, έχει δεχθεί τις ανάλογες περιποιήσεις στον τομέα της ανάρτησης, με αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει δυνατότητα μετάδοσης της κίνησης στους τέσσερις ή αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ BMW M5 CS

Ο Di Phillippi οδήγησε το αυτοκίνητο και οι δηλώσεις του είναι χαρακτηριστικές: «Αυτό που με εντυπωσίασε και με άφησε με το στόμα ανοικτό από την πρώτη στιγμή είναι η δύναμη του κινητήρα. Και η ροπή! Από εκεί και πέρα είναι μοναδική η αμεσότητα που την διακρίνει και μπορείς να διαπιστώσεις τη διαφορά με τις ήδη εξαιρετικές M5 και M5 Competition. Πιστεύω ότι οι τεχνικοί στο Μόναχο ξεπέρασαν τον εαυτό τους.» Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Di Phillippi στο τιμόνι της νέας M5 CS στην πίστα δοκιμών της BMW M Performance στις ΗΠΑ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...