Τέλος εποχής για τις Lotus Evora, Exige και Elise

Παράλληλα, μια νέα σειρά σπορ αυτοκινήτων αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή της

  • -
  • -

Μεγάλες αλλαγές έρχονται εντός της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Lotus, μέσα στο 2021, καθώς ετοιμάζεται να λανσάρει μία νέα σειρά από σπορ αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα μπαίνουν,,, τίτλοι τέλους για τις Lotus Exige, Elise και Evora. Πρόκειται για μία επένδυση που είναι μέρος της στρατηγικής «Vision80». Της ίδιας στρατηγικής που είναι υπεύθυνη και για την «μετακόμιση» δύο εγκαταστάσεων συναρμολόγησης, σε ένα νέο κεντρικό χώρο στο Norwich.

Σε συνδυασμό με την επένδυση των 100+ εκατομμυρίων λιρών, που αφορά τις εγκαταστάσεις στο Hethel, η Lotus θα προσλάβει περίπου 250 νέους υπαλλήλους, οι οποίοι θα προστεθούν στους 670 που προσλήφθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν οι μέτοχοι Geely και Etika ανέλαβαν την διαχείριση της εταιρείας. Τα νέα μέλη του εργοστασίου θα είναι απαραίτητα τόσο στην κατασκευή των αυτοκινήτων της Lotus, όσο και στο τμήμα της Lotus Engineering, το οποίο θα εγκαινιάσει τον νέο Κέντρο Προχωρημένων Τεχνολογιών στο Warwick, μέσα στο έτος.

Με την φωτογραφία που βλέπετε να συνοδεύει το άρθρο, η Lotus, μας δίνει το πρώτο teaser που αφορά την νέα σπορ μοντέλων, τα οποία θα ακολουθήσουν τις Elise, Exige και Evora, καθώς οι τελευταίες τρεις έχουν μπει στο τελευταίο έτος παραγωγής τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...