Μέσα στο 2021 η πρώτη ηλεκτρική BMW M!

Είναι επίσημο! Η BMW ετοιμάζει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα φέρει το θρυλικό M και θα παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά. Μάθετε ποιο είναι

  • -
  • -

Η BMW επιβεβαίωσε και επίσημα ότι μέσα στο 2021 θα παρουσιάσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα φέρει το χαρακτηριστικό M. Το M Division θα ακολουθήσει την τάση της εποχής μπαίνοντας σε μία αγορά που γνωρίζει σημαντική άνθηση. Οι άνθρωποι της BMW δεν αποκάλυψαν ποιο θα είναι το μοντέλο που θα δεχθεί τις περιποιήσεις των τεχνικών του M Division, ενώ λογικά δεν θα πρόκειται για μία καθαρόαιμη κατασκευή όπως οι Μ3 και Μ4. Το πιο πιθανό είναι το σπορ αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο να ακολουθήσει το πρότυπο εκδόσεων όπως η M440i. Κάτι που μεταφράζεται σε μία σειρά από αναβαθμίσεις σε συγκεκριμένους τομείς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ BMW M3 & M4 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW i4

Οι εικασίες για το πρώτο αμιγώς μοντέλο της ΒΜW που θα φέρει τα χαρακτηριστικά M θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η νέα i4. Αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες και με δεδομένο τον έντονο ανταγωνισμό στην κατηγορία (βλ. Tesla Model 3 Performance) είναι η βασική υποψήφια για να δεχθεί την αναβάθμιση του M Division. Κάτι όμως που θα μπορούσε να ισχύει και στην περίπτωση της αμιγώς ηλεκτρικής iX, η οποία χρησιμοποιεί αντίστοιχα μηχανικά μέρη με την i4 και φημολογείται ότι θα διατίθεται σε έκδοση M Performance.

Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά την πανδημία, η BMW M σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων τη χρονιά που πέρασε γνωρίζοντας αύξηση της τάξεως του 6%. Και πλέον κάνει άνοιγμα σε ακόμα περισσότερες κατηγορίες διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...