6 Νέα Υβριδικά SUV στην Ελλάδα: Τιμές και Εξοπλισμοί - Δείτε ποιο διαλέξατε

Όλα με τεχνολογία Plug-in Hybrid. Ποιο όμως επικράτησε;

  • -
  • -

Η τεχνολογία Plug-in Hybrid προσφέρει τη δυνατότητα να κινείσαι για κάποιες δεκάδες χιλιόμετρα αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Μπορείς δηλαδή να κάνεις τις καθημερινές αστικές μετακινήσεις σου με πολύ χαμηλό κόστος, ενώ παράλληλα δεν έχεις το άγχος της αυτονομίας που ενδεχομένως να νιώθεις με ένα αμιγώς ηλεκτρικό, στο ταξίδι. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταφτάσει στην ελληνική αγορά αρκετά plug-in hybrid μοντέλα, πολλά από τα οποία είναι SUV.

Εμείς σας παραθέσαμε 6 από τις πιο πρόσφατες ελεύσεις και εσείς μας διαλέξατε το αγαπημένο σας. Ο ξεκάθαρος νικητής ήταν η Mercedes-Benz GLA Plug-in Hybrid με 35%. Στην συνέχεια ακολούθησε το Ford Explorer Plug-in Hybrid με 21% και λίγο πιο πίσω το Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid με 18%, την δοκιμή του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Τέλος, η τελευταία τριάδα αποτελούνταν από τα Jeep Compass Plug-in Hybrid με 10%, Volkswagen Tiguan eHYBRID με 9% και Jeep Renegade Plug-in Hybrid με 7%.

Αναλυτική βαθμολογία:

  1. Mercedes-Benz GLA Plug-in Hybrid - 35%
  2. Ford Explorer Plug-in Hybrid - 21%
  3. Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid - 18%
  4. Jeep Compass Plug-in Hybrid - 10%
  5. Volkswagen Tiguan eHYBRID - 9%
  6. Jeep Renegade Plug-in Hybrid - 7%

*τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...