Video: Τον απέλυσαν και κατέστρεψε με μπουλντόζα 50 βαν της Mercedes-Benz!

Φαίνεται πως δεν έκλεισε και πολύ καλά ο χρόνος για το συγκεκριμένο εργοστάσιο

  • -
  • -

Επεισόδιο βγαλμένο από ταινία του Hollywood έλαβε μέρος στην βόρεια Ισπανία, όταν ένας υπάλληλος της Mercedes-Benz οπλισμένος με μία μπουλντόζα βγήκε για κυνήγι οχημάτων που φέρουν το 3άκτινο αστέρι στο καπό. Ο 38χρονος υπάλληλος του εργοστασίου της Βιτόρια-Γκαστέις, λόγω των πιθανών μαζικών απολύσεων που μπορεί να ετοίμαζαν οι προϊστάμενοι του, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, αφού έκλεψε μία μπουλντόζα η οποία βρισκόταν παρκαρισμένη 20 km μακριά, έφτασε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και αφού πέρασε πάνω από την μπροστινή πύλη, κατέστρεψε πάνω από 50 EQV, V class και Vito της Mercedes-Benz. Το συνολικό κόστος τον ζημιών που προκλήθηκαν ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, απώτερος σκοπός του ήταν να κατευθυνθεί προς το τελικό στάδιο της γραμμής παραγωγής, κάτι το οποίο εκτός από εξαιρετικά ζημιογόνο οικονομικά, θα ήταν και καταστροφικό για την παραγωγή του εργοστασίου, καθώς θα χρειαζόταν αρκετές εβδομάδες για να επισκευαστεί. Ευτυχώς οι υπεύθυνοι ασφαλείας του χώρου κατάφεραν να τον σταματήσουν πριν είναι πολύ αργά.

Ο 38χρονος έχει συλληφθεί και αναμένει σε τοπική φυλακή να οριστεί η ημερομηνία δίκης, καθώς και να απαγγελθούν επίσημες κατηγορίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...