Όφελος έως 30% στο κόστος ανταλλακτικών και εργασίας από τη Volkswagen

Πακέτα Service «Volkswagen Economy» και «Volkswagen Economy Plus» για τους κατόχους οχημάτων ηλικίας άνω των 5 και των 10 ετών

  • -
  • -
Όφελος έως 30% στο κόστος ανταλλακτικών και εργασίας από τη Volkswagen
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Kosmocar-Volkswagen με το πρόγραμμα Volkswagen MORE for you, έχει στόχο να προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση και ευκολία στους πελάτες της μάρκας, με καινοτόμες, υψηλής προσφερόμενης αξίας υπηρεσίες και προϊόντα After Sales.

Για τους κατόχους οχημάτων ηλικίας άνω των 5 και των 10 ετών, η εταιρεία έχει σχεδιάσει και προσφέρει τα ειδικά πακέτα service «Volkswagen Economy» και «Volkswagen Economy Plus», αντίστοιχα. Πρόκειται για πακέτα εργασιών, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, ειδικά μελετημένα για τα συγκεκριμένα οχήματα, που εξασφαλίζουν όφελος έως 30% στους κατόχους τους, στο κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας.

kosmo1
Τα πακέτα «Volkswagen Economy» και «Volkswagen «Economy Plus» προσφέρουν ιδανική σχέση αξίας και απόδοσης, λόγω της απαράμιλλης ποιότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας των γνησίων ανταλλακτικών Volkswagen ταυτόχρονα με την κορυφαία ποιότητα της εργασίας, επιπλέον της προσιτής τιμής τους και της εγγύησης 2 ετών με την οποία συνοδεύονται.
Παράλληλα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Volkswagen συνεχίζουν να είναι οι καινοτόμες και πολύ δημοφιλείς υπηρεσίες που λάνσαρε νωρίτερα μέσα στο χρόνο η Kosmocar, για το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service. Συγκεκριμένα:
Pick-up & Delivery - η παραλαβή για το service και επιστροφή-παράδοση του οχήματος, γίνεται στον χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης.
MyServiceNow - ο πελάτης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού για service σε πραγματικό χρόνο και να ενημερωθεί για το κόστος του online, από τον υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο.
Online Service - ο πελάτης ενημερώνεται online για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και δίνει τη σχετική έγκριση.
Φροντίδα Clean Plus - απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, τοποθέτηση φίλτρου ενεργού
άνθρακα και δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων.

kosmo3
Περισσότερες λεπτομέρειες για το σύνολο των υπηρεσιών After Sales, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στη σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-Volkswagen https://www.volkswagen.gr/el/owners-and-users//new-innovative-services.html
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...