Δες, διάλεξε και αγόρασε ηλεκτρικό ποδήλατο από... τον καναπέ σου

Με την νέα υπηρεσία «Kosmoride@home» μπορείς να αποκτήσεις e-bike μέσω υπολογιστή, tablet και smartphone

  • -
  • -
Δες, διάλεξε και αγόρασε ηλεκτρικό ποδήλατο από... τον καναπέ σου

Η KOSMORIDE προσφέρει τώρα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές e-bikes τη δυνατότητα αγοράς και μέσω υπολογιστή, ταμπλέτας και smartphone. Η νέα υπηρεσία «Kosmoride@home», η οποία για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Ελλάδα, περιλαμβάνει αρχικά την online επικοινωνία των ειδικευμένων πωλητών της εταιρείας με τον πελάτη και υποψήφιο κάτοχο ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, οι οποίοι είναι σε θέση να λύσουν οποιαδήποτε απορία του και να τον κατευθύνουν στο μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες του.

H Kosmoride εφαρμόζει μια καινοτόμο τεχνολογία για online εικονική περιήγηση στην έκθεση, μέσω της οποίας ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά το φυσικό κατάστημα και να περιηγηθεί σε πραγματικό χρόνο βλέποντας στην οθόνη του όλα τα μοντέλα που βρίσκονται στο χώρο, συζητώντας παράλληλα με τους e-bikes experts σχετικά με τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις τιμές και το όφελος που μπορεί να έχει!Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πελάτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε περισσότερα από 300 ετοιμοπαράδοτα e-bikes. Στη συνέχεια και μετά την επιλογή του ηλεκτρικού ποδηλάτου, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του στον χώρο του, σε δύο εργάσιμες ημέρες ενώ την ίδια στιγμή επωφελείται από προνομιακές τιμές, ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης του παλιού ποδηλάτου, καθώς και την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», με 40% επιστροφή της αξίας του. Η υπηρεσία «Kosmoride@home» παρέχει τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς e-bike και τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές εκτός Αττικής να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kosmoride.gr, πραγματοποιήστε μια virtual επίσκεψη και βρείτε το ετοιμοπαράδοτο e-bike σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...