Audi RS6 Vs Mercedes-Benz A45 AMG S: Η απόλυτη κόντρα (video)

Τα δύο θηριώδη γερμανικά μοντέλα έρχονται αντιμέτωπα στην ευθεία, και μάλιστα με ένα ενδιαφέρον ζευγάρι οδηγών

  • -
  • -

Το γνωστό κανάλι του CarWow στο Youtube συνηθίζει να κοντράρει στην ευθεία μία σειρά εκρηκτικών μοντέλων, αποδεικνύοντας στην πράξη ποιο είναι ταχύτερο. Αυτή τη φορά, επέλεξαν να εξακριβώσουν ποιο πιο γρήγορο ανάμεσα στο Audi RS6 και τη Mercedes-Benz A45 AMGs. Κοινός παρονομαστής και στα δύο μοντέλα είναι ότι διαθέτουν σύστημα μετάδοσης της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, αλλά και αυτόματο κιβώτιο. Από εκεί και πέρα απέχουν σημαντικά μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ AUDI RS6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ AMG A45s

 Το Audi RS6 είναι ισχυρότερο, αφού ο 4λιτρος οκτακύλινδρος κινητήρας αποδίδει 600 ίππους και 800 Nm ροπής. Όμως, το βάρος του εκρηκτικού station wagon αγγίζει τα 2.075 kg. Αυτό είναι και το μοναδικό στοιχείο στο οποίο υπερτερεί η A45 AMGs, αφού το βάρος της δεν ξεπερνάει τα 1.635 kg. Και για αυτό έχει ενδιαφέρον να δούμε πως τα καταφέρνει το γερμανικό χάτσμπακ με τον δίλιτρο 4κύλινδρο κινητήρα των 421 ίππων και των 500 Nm ροπής απέναντι στο θηριώδη Audi.

Σημειώστε, πως για να το κάνει ακόμα πιο… ενδιαφέρον, ο παρουσιαστής του CarWow πρόσφερε τη θέση του οδηγού στο RS6 στη σύντροφο του! Δείτε πιο ήταν το αποτέλεσμα. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...