Ένα καλλίγραμμο Nash-Healey Roadster του ’53 ψάχνει καινούργιο σπίτι

Δεν το ξέρετε; Ίσως γιατί είχε την τύχη ή μάλλον την ατυχία να σταθεί απέναντι σε αυτοκίνητα όπως η Chevrolet Corvette και το Ford Thunderbird

  • -
  • -

Το Nash-Healey παρουσιάστηκε το 1951 ως Αγγλικό προϊόν, αλλά ένα μόλις χρόνο μετά την έναρξη κυκλοφορίας του, η παραγωγή μετακόμισε στην Ιταλία, μετά από ανασχεδιασμό του οχήματος από τον Pinin Farina.

Έτσι λοιπόν, ερχόμαστε στο όχημα που βλέπετε παραπάνω, το οποίο είναι μοντέλο του 1953, σε κόκκινο χρώμα που κάνει αντίθεση με τα χρωμιομένα εμπρός και πίσω μέρη, καθώς και με τα λευκά τοιχώματα των ελαστικών.

Το παρόν δείγμα έχει γράψει 139.133 km στο οδόμετρο, ενώ χρησιμοποιεί ένα εξακύλινδρο μοτέρ 4,1 λίτρων με διπλά καρμπιρατέρ, το οποίο αποδίδει 152 ίππους.

Αν και πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση, το Nash-Healey δεν αποδείχθηκε εμπορική επιτυχία, κυρίως χάρη στο υψηλό κόστος, με μόλις 506 κομμάτια να κατασκευάζονται μέσα σε 4 χρόνια.

Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο μπορεί να γίνει δικό σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε μέρος στην δημοπρασία όπου προσφέρετε και λήγει τον επόμενο μήνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...