Toyota Prius Camper: Οικονομικό, βολικό και τουλάχιστον περίεργο

Δεν σας αρέσει το υβριδικό της Toyota; Τώρα μήπως;

  • -
  • -

Η αλήθεια είναι πως όταν ακούει κανείς Toyota Prius, το κάμπινγκ δεν πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό. Έλα όμως που χάρη στην, ιαπωνικής προέλευσης, Camp Inn , το διάσημο υβριδικό της Toyota μπορεί να γίνει το ιδανικό «σπίτι» για μέχρι και 4 άτομα.

prius-rv-2

Για να είμαστε ειλικρινείς, το τελικό αποτέλεσμα δεν πρόκειται να κερδίσει κάποιο διαγωνισμό ομορφιάς, αλλά σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί πρακτικό. Στο κάτω επίπεδο, το ταξιδιάρικο Prius φιλοξενεί άνετα ένα διπλό κρεβάτι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διπλώσουν τα πίσω καθίσματα και είναι έτοιμο. Ο πάνω χώρος που βρίσκεται ουσιαστικά πάνω από την καμπίνα οδηγού και συνοδηγού, μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη δύο άτομα.

Για να δίνει ακόμη πιο άνετη αίσθηση, ο χώρος εξοπλίζεται με ηλιοροφή και δύο μεγάλα παράθυρα στο πλάι, ενώ οι σχεδιαστές έχουν προσθέσει 50 εκατοστά στο αρχικό μήκος του Prius, για περισσότερο εσωτερικό χώρο. Παράλληλα, η υπερυψωμένη οροφή ξεπερνά τα 2,1 μέτρα σε ύψος.

prius-rv-3

Παρά το περιορισμένο του μέγεθος, στο εσωτερικό της καμπίνας μπορείς να βρεις μικρό πάγκο εργασιών, φούρνο μικροκυμάτων, καθώς και ένα μικρό ψυγείο. Μάλιστα εάν το θελήσει ο πελάτης, μπορεί να προστεθεί και νεροχύτης. Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές τραβούν από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 100 V, η οποία μπορεί να φορτίσει ακόμη και στο οικιακό δίκτυο.

Η τιμή του υπολογίζεται στα 36.000 δολάρια (30.700 ευρώ) ή αν έχετε ήδη στην κατοχή σας ένα Prius, η μετατροπή κοστίζει περίπου 20.000 δολάρια (17.000 ευρώ).

prius-rv-4

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...