Όταν πέφτεις στην μπαριέρα με 250 km/h [Video]

Δεν έμεινε ούτε βίδα στην θέση της, όμως ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε

  • -
  • -
Όταν πέφτεις στην μπαριέρα με 250 km/h [Video]
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μπορεί οι πρωταγωνιστές των ελληνικών αναβάσεων τα τελευταία χρόνια να έχουν ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη με εντυπωσιακές κατασκευές, παρόλα αυτά τα οχήματα που συναντάμε σε αντίστοιχες διοργανώσεις της Ευρώπης, αποτελούν υλικό ονείρων.

Hatchbacks με εξωφρενικούς κινητήρες, μονοθέσια και πρωτότυπα αντίστοιχα αυτών που βλέπουμε σε αγώνες όπως το Le Mans, είναι οι συνήθεις ύποπτοι σε τέτοιους αγώνες. Όσο ανεβαίνει το επίπεδο των οχημάτων όμως, παράλληλα ανεβαίνουν και οι ταχύτητες που αναπτύσσουν, με τα 200 km/h να γίνεται υπόθεση λίγων δευτερολέπτων.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μία τέτοια υπερ-κατασκευή, σε μία εφιαλτική «έξοδο» με το ταχύμετρο την στιγμή του συμβάντος να γράφει 250 km/h. Η ταχύτητα έγινε γνωστή, καθώς το συγκεκριμένο σημείο είναι μετά από μεγάλη ευθεία και έχει τοποθετηθεί ραντάρ που δείχνει την ταχύτητα του κάθε αγωνιζόμενου την στιγμή που περνάει. Όπως θα δείτε το αγωνιστικό διαλύεται ολοσχερώς, αλλά ευτυχώς ο οδηγός βγήκε αλώβητος.Και εδώ μπορείτε να δείτε από μέσα πως είναι όταν κινείσαι σε αυτούς τους εξωπραγματικούς ρύθμους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...