ΗΠΑ: Η Porsche Taycan πουλάει περισσότερο από τις 911, 718 και Panamera

Πόσο παραπάνω πούλησε από την 911 η ηλεκτρική Porsche παρά την υψηλή τιμή της!

  • -
  • -

Εντύπωση κάνει η ζήτηση της αμιγώς ηλεκτρικής Porsche Taycan, στην αμερικανική αγορά, η οποία κατάφερε, μέσα στο τελευταίο τρίμηνο, να σημειώσει υψηλότερες πωλήσεις από μοντέλα όπως η 718, η Panamera, ακόμα και η θρυλική 911.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Taycan, παρά την «τσιμπημένη» τιμή, σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα, έφτασε τις 1.858 πωλήσεις. Αμέσως επόμενη ήταν η 911, με 1.567 κομμάτια, σχεδόν 300 λιγότερα, ενώ στην συνέχεια ακολουθεί η 718 με 1.084 και η Panamera με 1.064.

Πρόκειται για μεγάλη νίκη, για τον Γερμανό κατασκευαστή, αν και απέχει πολύ ακόμη, από τα 139.300 κομμάτια της Tesla, τα οποία σημείωσε μέσα στην αντίστοιχη περίοδο. Ο κολοσσός του Elon Musk, είναι ακόμα πρωτοπόρος στην αγορά των ηλεκτρικών, αλλά εταιρίες όπως η Porsche έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν δυναμικά στον χώρο της ηλεκτροκίνησης, με την παρουσίαση νέων μοντέλων.

Η αυτοκινητοβιομηχανία από την Στουτγκάρδη, ετοιμάζει ήδη το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της, το οποίο πιθανότατα θα είναι μία Cross Turismo έκδοση της Taycan, ενώ σύντομα θα παρουσιαστεί και η ολοκαίνουργια ηλεκτρική Macan, η οποία θα πατάει στην νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικά, που δημιούργησε η Porsche σε συνεργασία με την Audi, PPE(Premium Platform Electric).

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...