Ανυπόμονος fan της Tesla, έφτιαξε το δικό του Cybertruck

Γιατί να περιμένει μέχρι το 2021, αφού μπορεί να φτιάξει το δικό του

  • -
  • -

Αν βρεθείτε στην Βοσνία, μπορεί να δείτε το πρώτο Cybertruck που κυκλοφόρησε στους δρόμους ή τουλάχιστον έτσι να νομίζετε. Πρόκειται για ένα «υβρίδιο» θα μπορούσαμε να πούμε, καθώς στην πραγματικότητα, από κάτω κρύβεται ένα για ένα Ford F-150 Raptor, το οποίο έπεσε στα χέρια του Igor Krezic και της ομάδας του, από την Stark Solutions (Καμία σχέση με τον Tony Stark).

Πήρε 8 μήνες στους μηχανικούς της εταιρίας, για να αποσυναρμολογήσουν το pick-up της Ford και να το μετατρέψουν σε ένα κλώνο του Cybertruck της Tesla. Μπορεί να μην είναι ένα ακριβές αντίτυπο του πραγματικού αλλά η φιλοσοφία του design είναι ίδια. Μία ακόμη βασική διαφορά με το πραγματικό είναι πως το συγκεκριμένο κινείται με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης που εξοπλιζόταν το Raptor, αντί για ηλεκτροκινητήρα.

bosnian-cybertruck-2

Όλο το εγχείρημα ξεκίνησε μετά από αίτημα του ιδιοκτήτη του pick-up στην Stark Solutions, να δημιουργήσουν ένα όχημα που να συνδυάζει και τις δύο εταιρίες, Ford και Tesla, καθώς είναι fan και των δύο.

Αυτή την στιγμή οι άνθρωποι της εταιρίας προσπαθούν να πάρουν άδεια κυκλοφορίας για το όχημα, ένα όχι και τόσο εύκολο εγχείρημα, καθώς οι τόσο κοφτές γωνίες στο αμάξωμα ενός οχήματος είναι παράνομες στην Βοσνία.

Το πραγματικό Cybertruck αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...