Τι λόγο είχε ο Elon Musk να οδηγήσει το "ανταγωνιστικό" Volkswagen ID.3;

Τα "είπε" με τον CEO της Volkswagen, Herbert Diess, ο ιδρυτής της Tesla

  • -
  • -

Μια εθιμοτυπική επίσκεψη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Volkswagen, Herbert Diess, πραγματοποίησε ο κραταιός άνδρας της Tesla, Elon Musk.

H δια ζώσης συνάντηση δύο εκ των ισχυρότερων στελεχών της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας δεν προκαλεί εντύπωση, μιας και δεν είναι σπάνιο να διενεργούνται συναντήσεις για τη σύζευξη ιδεών.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Elon Musk έκανε ένα test drive του αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της VW, ID.3.

Η είδηση διέρρευσε στο Reuters δια στόματος ενός ανθρώπου που έλαβε ενημέρωση για το περιστατικό, ενώ αργότερα επιβεβαιώθηκε και από το Bloomberg.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" TESLA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Elon πέταξε στο Braunschwaig της Γερμανίας, ένα αεροδρόμιο που συνορεύει με τα κεντρικά της Volkswagen, στο Wolfsburg. H δοκιμή του ηλεκτρικού μοντέλου έγινε στο περιθώριο μιας 2ωρης συνάντησης μεταξύ των δύο ανδρών.

Αξιωματούχος της VW που ερωτήθηκε για το περιστατικό αρνήθηκε να παραχωρήσει κάποιο σχόλιο, ενώ μη διαθέσιμοι για επικοινωνία ήταν και οι άνθρωποι της Tesla.

Σημειώνεται πως η οδήγηση του ανταγωνιστικού ID.3 από τον Musk, πραγματοποιήθηκε σχεδόν ένα μήνα μετά τη θετική στάση της Tesla στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει άδεια για τη χρήση του λογισμικού της αλλά και την προμήθεια των κινητήρων και των μπαταριών της σε ανταγωνιστές της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...