Η ζήτηση για το Peugeot 2008 δημιούργησε εκτάκτως νέες θέσεις εργασίας

Έχουν προσληφθεί ήδη 600 εργαζόμενοι

  • -
  • -

 Τα SUV έχουν έρθει να κατακτήσουν τον κόσμο, όπως μαρτυρούν οι φετινές πωλήσεις τους, αλλά και αυτές των περασμένων ετών. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη χώρα μας σχεδόν 1 στα 2 αυτοκίνητα που ταξινομούνται φέτος είναι crossover/SUV.

Ένα από τα μοντέλα που γίνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο... ανάρπαστα είναι και το μικρό SUV της Peugeot, το 2008. Η μεγάλη ζήτηση για το εν λόγω μοντέλο δημιουργεί… ευχάριστους πονοκεφάλους στο εργοστάσιο της γαλλικής μάρκας στο Βίγκο της Ισπανίας.

Αυτό διότι, το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες, μ’ αποτέλεσμα να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας!

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PEUGEOT 2008 1.2 PURETECH 130PS


Ειδικότερα, μετά τις ανωτέρω εξελίξεις έχουν προστεθεί περισσότεροι από 600 εργαζόμενοι, με τον συνολικό αριθμό πλέον να φθάνει τους 7.500. Μάλιστα, η γραμμή συναρμολόγησης θα ενισχυθεί δια της προσθήκης μιας νέας, τέταρτης βάρδιας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟΠ 10 SUV ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ Α' ΕΠΤΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2020

Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες θα επιφέρουν εβδομαδιαία αύξηση στα παραγόμενα αυτοκίνητα. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως ο συνολικός αριθμός θα αυξηθεί στις 2.400 μονάδες, εκ των οποίων σχεδόν οι μισές θα αφορούν το Peugeot 2008.

Σημειώνεται πως οι εγκαταστάσεις στο Βίγκο εκκίνησαν τη λειτουργία τους το 1958, ενώ σήμερα ο ετήσιος αριθμός παραγόμενων αυτοκινήτων αντιστοιχεί σε 420.000.

Πηγή: Autonews Europe

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...