Κορυφαίες διακρίσεις για Hyundai και Genesis στα Red Dot Design Awards [Video]

Η Hyundai Motor Company και η Genesis κατέκτησαν επτά βραβεία συνολικά

  • -
  • -

Η Hyundai Motor Company και η Genesis ανακοίνωσαν την κατάκτηση επτά Βραβείων Red Dot Design για το 2020. Οι εταιρείες κατέκτησαν το βραβείο “Best of the Best” και έξι επιπλέον βραβεία στις κατηγορίες Brand & Communication Design.

Το βραβείο “Best of the Best”, στην κατηγορία Advertising, απονεμήθηκε στην ταινία της καμπάνιας «Second First Steps» (βρίσκεται παρακάτω) της Hyundai, η οποία κατέκτησε επίσης την 1 η θέση στην κατηγορία Film & Animation. Παράλληλα, πέντε ακόμη βραβεία κατέκτησε η Hyundai για τα “Hyundai’ s Hi-Charger” στην κατηγορία Interface & User Experience Design, “Hyundai X BTS Goods” στην κατηγορία Advertising,Future Mobility Solutions Exhibition Hall” στην κατηγορία “Fair Stands” και “FIFA World Football Museum” στην κατηγορία Spatial Communication.

Η Genesis αντίστοιχα κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας Interface & User Experience Design για το copper design του συστήματος ψυχαγωγίας της. Αυτό αποτελεί το πρώτο βραβείο Red Dot που απονέμεται στον Όμιλο για το σύστημα ψυχαγωγίας του.

Η Hyundai έχει κερδίσει βραβεία στην κατηγορία Product Design και στο παρελθόν ξεκινώντας με το πρώτο Red Dot Award το 2012 για το i30 και στη συνέχεια από το 2018 και κάθε χρόνο βραβεύεται στην κατηγορία Brand & Communication.

Τα Red Dot Design Awards καθιερώθηκαν το 1955 και μαζί με τα iF και IDEA αποτελούν τις τρεις παγκοσμίως αναγνωρισμένες διακρίσεις σχεδιασμού. Το Design Zentrum Nordrhein Westfalen στη Γερμανία διοργανώνει τα βραβεία κάθε χρόνο, επιλέγοντας τις συμμετοχές για το Product Design, Brand & Communication και το Design Concept.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...