Μασαχουσέτη: Κρυμμένο θησαυρό 45 αυτοκινήτων βρήκαν οι αρχές σε γκαράζ εμπόρου ναρκωτικών

Τουλάχιστον 8 Toyota Supra, 3 Nissan GT-R και 8 BMW M3 βρέθηκαν σε ένα επίγειο παράδεισο για βενζινοαίματους

  • -
  • -

Το τζακ-ποτ φαίνεται να κέρδισαν οι αστυνομικές αρχές της Μασαχουσέτης, καθώς μετά από έναν τυπικό έλεγχο-ρουτίνα σε περαστικό όχημα πριν λίγες μέρες, κατάφεραν να «ξετρυπώσουν» μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 41χρονος Cory A. Taylor συνελήφθη στις 21 Αυγούστου, όταν μετά από έλεγχο βρέθηκαν 63 κιλά κάνναβης στο van που οδηγούσε. Ο 41χρονος είπε στις αρχές πως είχε πληρωθεί για να μεταφέρει το πακέτο κάνναβης, ενώ πρόσθεσε πως είχαν σταλεί άλλα 6 αντίστοιχα πακέτα στο σπίτι της μητέρας του. Αν και τέθηκε υπό κράτηση, πολύ σύντομα καταβλήθηκε η εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

bmw-drug-dealer

Μετά το περιστατικό, οι αρχές άρχισαν να ψάχνουν πληροφορίες για τον παραπάνω κύριο και ανακάλυψαν μία ολόκληρη επιχείρηση διακίνησης κάνναβης, την οποία λειτουργούσε σε ένα πρώην πυροσβεστικό σταθμό που είχε μετατρέψει σε πολυτελές σπίτι.

Μετά από ένταλμα, έγινε έρευνα στο σπίτι, όπου βρέθηκαν 8 πολυτελή αυτοκίνητα, 24 όπλα, πυρομαχικά, εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και πάνω από 25 κιλά κάνναβης. Εκτός τον 8 πολυτελών οχημάτων, κατασχέθηκαν και άλλα 37 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων πολλά ιαπωνικά σπορ αυτοκίνητα, όπως Toyota Supra, Nissan GT-R και Mazda RX-7, ενώ δεν έλειπαν και αντίστοιχα γερμανικά, όπως 8 BMW M3.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...