Ηλεκτρική Aston Martin DB5 για παιδιά

Ιδανικό για τους μικρούς εκκολαπτόμενους James Bond

  • -
  • -

Φαίνεται να είναι η καινούργια μόδα μεταξύ των κατασκευαστών εξωτικών και πολυτελών αυτοκινήτων, να παράγουν και μικρές εκδόσεις για τους μικρούς μας φίλους. Έχουμε δει παιχνίδια όπως αυτό της McLaren ή και «λίγο» ακριβότερες εκδοχές όπως αυτή της γαλλικής Bugatti, με το πανέμορφο Baby II.

Σειρά έχει η βρετανική Aston Martin, που σε συνεργασία με την The Little Car Company (ίδια εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε και η Bugatti για το Baby II), δημιούργησε την Aston Martin DB5 Junior. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο υπό κλίμακα 2/3, σε σχέση με την πραγματική και ιπποδύναμης 6,8 ίππων.

interior

Η «εξωφρενική» αυτή δύναμη περνάει στους πίσω τροχούς και χαρίζει στη μικρή replica τελική ταχύτητα 48 km/h. Έχει μήκος περίπου 3 μέτρα μήκος και 1,1 πλάτος, ενώ είναι σχεδιασμένη να χωρά έναν ενήλικα και ένα παιδί δίπλα δίπλα.

Η μικρή Aston Martin θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις. Την DB5 Junior και την DB5 Vantage Junior. Συνολικά θα παραχθούν μόλις 1059 αντίτυπα, με την παραγωγή να ξεκινά εντός του έτους, ενώ οι παραδόσεις σε πελάτες θα γίνουν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

 badge

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...