Η McLaren Senna που κοστίζει 415 ευρώ!

Το μόνο που χρειάζεστε για να την οδηγήσετε, είναι να είστε από 3 έως 6 ετών

  • -
  • -

Ένα νέο μοντέλο ήρθε να προστεθεί στην… παιδική γκάμα αυτοκινήτων της McLaren. Φυσικά aαναφερόμαστε στο ηλεκτρικό παιχνίδι, για παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών, της σειράς “Ride-On”, με λειτουργικές πόρτες, φρένα, φώτα φρένων, ακόμα και σύστημα infotainment για να ακούν μουσική από USB stick ή κάρτα μνήμης SD.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ MCLAREN SENNA LM ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ


Είναι το τρίτο μοντέλο στην σειρά “Ride-On” με τις P1 και 720S να έχουν προηγηθεί. Είναι διαθέσιμο σε 6 διαφορετικές χρωματικές επιλογές, αν και η έκδοση που είναι κίτρινη με πράσινες πινελιές (εμπνευσμένη από το κράνος του θρυλικού οδηγού Ayrton Senna), διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της βρετανικής εταιρίας. Στις υπόλοιπες επιλογές περιλαμβάνονται τα χρώματα, μαύρο, λευκό, πορτοκαλί, μπλε και κόκκινο.

mclaren-senna-toy

Οι τυχεροί μικροί ιδιοκτήτες που θα την αποκτήσουν, θα μπορούν μόλις μπουν μέσα να ξεκινήσουν την οδηγική τους εμπειρία πατώντας το αυθεντικό start button που ενεργοποιεί ήχους από την πραγματική McLaren Senna των 800 ίππων.

Στην Βρετανία προσφέρεται έναντι 375 λιρών (415 ευρώ) προσφορά στην οποία απ’ ότι φαίνεται, ούτε ο 20χρονος οδηγός της εργοστασιακής ομάδας στην Formula 1, Lando Norris, δεν μπόρεσε να αντισταθεί.
senna-norris

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...